Neler Yeni

XPrime King alınır mı? (Alındı)

Hiçbir farkı yok hocam aynı şeyin laciverti.
İstediğiniz yerden alabilirsiniz.
Hocam siparişi verdim fakat,ödeme kısmında HepsiPay cüzdanım olarak yazıyor.Kredi kartıyla ödedim ama,herhangi bir şey olmaz değil mi?
Tamam sorun yok hocam, sipariş sırasında HepsiPay ile ödemeye bastığım için (içindede 0 tl varmış zaten HepsiPay cüzda'nın :) ) Kredi kartından cüzdana aktarıyor anında,daha sonrada siparişin ödemesini o cüzdana attığı para ile gerçekleştiriyor.

Bunu HepsiPay kart hareketleri bölümünden gördüm.Önce cüzdana para yüklemiş Kartım,daha sonra da o cüzdana yüklenilen para ile almış siparişi.Biraz saçma bir yöntem,bi dahaki sefere kullanmak istemem açıkçası.Bir fark olmuyor çünkü,oraya attığı parayı yine harcıyor aynı şekilde zaten.

Son düzenleme:

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Hocam siparişi verdim fakat,ödeme kısmında HepsiPay cüzdanım olarak yazıyor.Kredi kartıyla ödedim ama,herhangi bir şey olmaz değil mi?
Tamam sorun yok hocam, sipariş sırasında HepsiPay ile ödemeye bastığım için (içindede 0 TL varmış zaten HepsiPay cüzda'nın :) ) Kredi kartından cüzdana aktarıyor anında,daha sonrada siparişin ödemesini o cüzdana attığı para ile gerçekleştiriyor.

Bunu HepsiPay kart hareketleri bölümünden gördüm.Önce cüzdana para yüklemiş Kartım,daha sonra da o cüzdana yüklenilen para ile almış siparişi.Biraz saçma bir yöntem,bi dahaki sefere kullanmak istemem açıkçası.Bir fark olmuyor çünkü,oraya attığı parayı yine harcıyor aynı şekilde zaten.
Hayırlı olsun hocam Koltuk gelince foruma bir inceleme atarsınız artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan Usul
Tamam sorun yok hocam, sipariş sırasında HepsiPay ile ödemeye bastığım için (içindede 0 TL varmış zaten HepsiPay cüzda'nın :) ) Kredi kartından cüzdana aktarıyor anında,daha sonrada siparişin ödemesini o cüzdana attığı para ile gerçekleştiriyor.

Koltuktan memnun musun alıp almamakta kararsızım

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

koltuk hakkında deneyimlerin nedir bir hawka göre vs. nasıl kullandıysan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk bakabilirsin
hob ss aldım niye hortladın diye mesaj birden f5 atınca değişince korktum hocam :DD

Son düzenleme:

Hahacıoğulları

80+ Bronze
koltuk hakkında deneyimlerin nedir bir hawka göre vs. nasıl kullandıysan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hob ss aldım niye hortladın diye mesaj birden f5 atınca değişince korktum hocam :DD
:D konuyu hortlatmıştın gereksiz bir şey sandım okuyunca farkettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom