Neler Yeni

Yardım XPRIME KING Alınır mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar 1 haftadır taburede oturuyorum. Koltuk almam lazım. Bütçem 1.200 hani çok çok daha iyi derseniz 1300'e çıkabilir ama daha da çıkamam. Bu fiyatta bu güzel gibi. Alınır mı sizce? Daha ucuza aynısı bu diyeceğiniz başka bir şey var mı? Tek istediğim kıçım terlemesin çok ve rahat olsun. Şimdiden teşekkür ederim

equinoxx

80+ Bronze
Arkadaşlar 1 haftadır taburede oturuyorum. Koltuk almam lazım. Bütçem 1.200 hani çok çok daha iyi derseniz 1300'e çıkabilir ama daha da çıkamam. Bu fiyatta bu güzel gibi. Alınır mı sizce? Daha ucuza aynısı bu diyeceğiniz başka bir şey var mı? Tek istediğim kıçım terlemesin çok ve rahat olsun. Şimdiden teşekkür ederim
Bu konuyu inceleyebilirsin.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Baktım iyi gibi çok teşekkürler
Geçen hafta koltuk aldım. Bunun öncesinde geniş kapsamlı bir araştırma yaptım. Dünyanın parasını vereceğim iyi bir şey olsun uzun süre kullanmalıyım dedim. Xprime malzeme kalitesi açısından içinde ki süngerler olsun kumaş olsun vs çok deforme oluyormuş. Hepsiburada Trendyol yorumları üzerinden ve YouTube videolarının altında okuduğum yorumlara dayanarak bunu söyleyebiliyorum. Ayrıca bu koltuk sizi gün boyu taşıyor olacak. Başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe yetiyorsa XDrive bakabilirsin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Eğer xPrime alacaksan ve mağazaya gidip inceleme imkanın varsa, bu modelleri incele.
Bütçeni çok az aşabilir.

İZMİR MAĞAZA
Balatçık mah. 8788/7 sok. No:3/A ÇİĞLİ / İZMİR
(0850)302 10 83

İSTANBUL MAĞAZA
Orhangazi Mah. Anahtar Sok. No:29/B Pendik/İSTANBUL
(0850)302 10 83

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Geçen hafta koltuk aldım. Bunun öncesinde geniş kapsamlı bir araştırma yaptım. Dünyanın parasını vereceğim iyi bir şey olsun uzun süre kullanmalıyım dedim. Xprime malzeme kalitesi açısından içinde ki süngerler olsun kumaş olsun vs çok deforme oluyormuş. Hepsiburada Trendyol yorumları üzerinden ve YouTube videolarının altında okuduğum yorumlara dayanarak bunu söyleyebiliyorum. Ayrıca bu koltuk sizi gün boyu taşıyor olacak. Başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Benim için 1.200 dünyanın parasıydı :/ peki siz ne önerirsiniz ama dediğim gibi gerçekten çok fazla aşamam bu bütçeyi. 200tl daha verip en düşük xdrive modelini aldığımda daha rahat olacak mı? Daha uzun dayanacak mı? Yani şu sıçtığımın ülkesinde saatlerce amelelik yapıcam aç yatıp paramı biriktiricem ama 1.200 tl'ye aldığım şey deforme olacak 🥲. Siz ne önerirsiniz?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Kaliteli Rahat ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğin bir koltuk arıyorsan kesinlikle xdrive'a bak ben kullanıyorum bir yılı geçti gayet memnunum. şuan indirimde varmış kaçırma bence

Peki sancak ile 15'li arasında ne kadar fark var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer xPrime alacaksan ve mağazaya gidip inceleme imkanın varsa, bu modelleri incele.
Bütçeni çok az aşabilir.

İZMİR MAĞAZA
Balatçık mah. 8788/7 sok. No:3/A ÇİĞLİ / İZMİR
(0850)302 10 83

İSTANBUL MAĞAZA
Orhangazi Mah. Anahtar Sok. No:29/B Pendik/İSTANBUL
(0850)302 10 83

Yok ve insanlar kötü de diyor :'(

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
kanka biraz daha idare ederim dersen bütçeni arttır HAWK Chair bakmanı öneririm. Çok tatlı bir koltuk süngeri olsun terletme 0

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
kanka biraz daha idare ederim dersen bütçeni arttır HAWK Chair bakmanı öneririm. Çok tatlı bir koltuk süngeri olsun terletme 0
Knk taburede oturuyorum ve artık düz ayakta oynuyorum. O kadar kıçım acıyor :'(

15'Li - Sancak arasında yalnızca tasarım ve ergonomi farkı var diye biliyorum, xDrive'ın mağazalarında deneyip şuan indirimde iken sipariş verebilirsin https://www.xdrive.com.tr/magazalarimiz
Mağazaları nerde İstanbula gidebilme e en az 2 hafta var, Ankara'dayım şu an

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Knk taburede oturuyorum ve artık düz ayakta oynuyorum. O kadar kıçım acıyor :'(

Mağazaları nerde İstanbula gidebilme e en az 2 hafta var, Ankara'dayım şu an
Ankara'da da var.

Top Bottom