Neler Yeni

Yardım XPRIME KING Alınır mı?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Benim için 1.200 dünyanın parasıydı :/ peki siz ne önerirsiniz ama dediğim gibi gerçekten çok fazla aşamam bu bütçeyi. 200tl daha verip en düşük xdrive modelini aldığımda daha rahat olacak mı? Daha uzun dayanacak mı? Yani şu sıçtığımın ülkesinde saatlerce amelelik yapıcam aç yatıp paramı biriktiricem ama 1.200 TL'ye aldığım şey deforme olacak 🥲. Siz ne önerirsiniz?
Ben xdrive 15'li aldım. Ayrıca söylemem gereken bir durum var. Kesinlikle ürünlerinin arkasında duruyorlar. Kırık parça ile gelmişti bana 2 gün sonra parçayı kargoladılar. Kargo kolisi hasarlı idi aradım. Kargom elime ulaştı koli hasarlı eğer içerisinde bir sorun çıkarsa ben açmadan iade edebilirim. Sorun değil siz açın sorun var ise birebir değiştiririz dediler. Bu bence büyük bir hizmet bana göre. Ayrıca kalite olarak çok sağlam duruyor kendi düşüncem. Bel ve sırt ağrılarım için almıştım ben de. Şükürler olsun sırt gitti fakat belin hastanelik bir durumu var galiba o yüzden bir yorum yapamıyorum. Eskiye nazaran daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sancak ile arasında ki fark ise bel yastığı ve tasarımı. Sancak bir tık kronik sorunları olan bir koltuk galiba. Hawk markası da güzel diye duydum. Bir çok kişi memnun fakat ben deri istediğim için xdrive tercih ettim. Bu arada her koltuk terletir sonuçta vücudun sıcaklık yayıyor ve ortam sıcaklığı da yüksek derecelere çıkarsa mecbursun hangi koltuğu alırsan al bu kandırmaca gibi bir şey inanmamanı tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,524
Üyeler
167,507
Son üye
serwintess