Neler Yeni

xprime koltuk garanti deneyimim

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
berke can
diğer markalarla aynı fiyata satıyorlar lakin parça kalitesi berbat. en ufak bir baskı olmamasına rağmen sağ kolun vida bağlantı yeri çatladı ve artık kol yerinde durmuyor. müşteri hizmetlerine ürünü daha 3 ay önce aldım garantisi var parça değişimi yapabilir miyiz diyorum garanti kapsamı dışında diyor. bu da garanti kapsamı dışındaysa ne garantiyi kapsıyor? benim bir hatam yok o kısımlar çok yumuşak kalitesiz plastikten yapılmış şimdi sağ kol için benden 500tl para istiyorlar.

güncelleme- konuşmayı devam ettirdim ve şikayetvar sitesinde ki örnekler üzerinden hawk markasının satış sonrası her türlü parça konusunda ücretsiz değişim yaptığını söyledim ss attım lakin bana baskı sonucu kırılmış bir parça o yüzden değişim yapmayız dediler ufacık çatlak için bari alt plastiğini satın sadece dedim o sefer de uyumlu değil tamamını almanız gerekiyor dediler yani ufacık çatlak için tüm kola 500 lira + kargo ödemem gerekiyormuş. hawk ise amartisör, yan mekanizma gibi ücret olarak 3-4 kat pahalı ürünleri ise direkt değişim yapmış ücretsiz olarak.

son güncelleme- hawk ve xdrive markalarına aynı sorunu belirttim sanki oradan almışım gibi koltuğu, hawk duruma göre ücretsiz değişim yapacağını xdrive ise ürün göreslini, faturamı ve adresimi istedi. xprime ise böyle bir şeyin hiçbir firmada garanti kapsamına girmediğini ama bir defaya mahsus öğrenci olduğum için destek amaçlı gönderim yapacaklarını belirttiler. yine de xprimeye mağdur etmediği için teşekkür ederim. rekabet iyidir ama müşteri memnuniyeti en önemlisidir. hangi markaya daha çok güveniyorsanız oradan alın.. diğer markaların da kötü yanları mevcut, örneğin xdrive koltukların yan kısımlarına sünger koymadıkları için doğrudan metale temas ediyorsunuz bu da dizinizi acıtıyor. xprime ise oralara da sünger koymuş yani rahatlık açısından bence başarılı. hawkı hiç denemedim ama memnun olanı da var olmayanı da var. satış sonrası destek ve garanti konusunda ise hawk gerçekten iyi. xprime de iyi lakin mekanik olmayan parçaları garanti kapsamına sokmuyorlar. diğer firmalarda durum ne bilmiyorum.

Ekler

• 00831318-5cbb-4b2e-b143-84a591d13f9c.jpg
    00831318-5cbb-4b2e-b143-84a591d13f9c.jpg
    545.6 KB · Hit: 97
Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Fatih Ayhan
Marka'nın reklamları çıktığından beri, videolardan bile belli kalitesiz olduğu yani madem diğer markalarla aynı fiyatta, neden diğer markalara yönelmediniz ki? Ekstra bir özelliği falan mı vardı ya da tasarımı mı hoşunuza gitti?

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
berke can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka'nın reklamları çıktığından beri, videolardan bile belli kalitesiz olduğu yani madem diğer markalarla aynı fiyatta, neden diğer markalara yönelmediniz ki? Ekstra bir özelliği falan mı vardı ya da tasarımı mı hoşunuza gitti?
videolarında çok güven veriyorlardı açıklamaya da bir sürü şu kalitede parçalar avrupa standartlarında üretim falan yazmışlar şans vermek istedim hata etmişim bir daha yanından bile geçmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
berke can
3d baski yapan yerlerden daha ucuza bastırırsın onu
3d baskı da pek kaliteli olmayabilir ya üretim yapan bir firma olarak o plastiği satmaları lazım aslında sitelerinde de satışa açık ama stok yok diyor nedenini sordum uyumlu olmayabiliyor diyor.. e bu koltuklar tek tek toplanmıyor mu parçalardan elinizde var markam modelim belli oradan bir tane aynı parçadan alıp gönderebilirler 100 lira ücreti varmış onu da ödemeye razı oldum ama yine yok illa 500 lira + kargo verip tüm kolu almam lazımmış

Can...

80+ Platinum
diğer markalarla aynı fiyata satıyorlar lakin parça kalitesi berbat. en ufak bir baskı olmamasına rağmen sağ kolun vida bağlantı yeri çatladı ve artık kol yerinde durmuyor. müşteri hizmetlerine ürünü daha 3 ay önce aldım garantisi var parça değişimi yapabilir miyiz diyorum garanti kapsamı dışında diyor. bu da garanti kapsamı dışındaysa ne garantiyi kapsıyor? benim bir hatam yok o kısımlar çok yumuşak kalitesiz plastikten yapılmış şimdi sağ kol için benden 500tl para istiyorlar.

güncelleme- konuşmayı devam ettirdim ve şikayetvar sitesinde ki örnekler üzerinden hawk markasının satış sonrası her türlü parça konusunda ücretsiz değişim yaptığını söyledim ss attım lakin bana baskı sonucu kırılmış bir parça o yüzden değişim yapmayız dediler ufacık çatlak için bari alt plastiğini satın sadece dedim o sefer de uyumlu değil tamamını almanız gerekiyor dediler yani ufacık çatlak için tüm kola 500 lira + kargo ödemem gerekiyormuş. hawk ise amartisör, yan mekanizma gibi ücret olarak 3-4 kat pahalı ürünleri ise direkt değişim yapmış ücretsiz olarak. bir kaç yıl sonra koltuk değiştirdiğimde hawk almayı düşünüyorum. ayrıca eski xdrive koltuğumun alt plastiği kat kat kaliteli olduğundan 4 yıl kullandım hiçbir şekilde vida yerleri böyle çatlamadı.

Alıntıyı görüntüle
dandik zaten 1 2 sene olacak almak gibi hata etmiştim uygun olmasa almayacaktım kendimi geri çekeyim diye kola bir bastırdım alt tahtaymış çatırtı geldi direkt sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
berke can
dandik zaten 1 2 sene olacak almak gibi hata etmiştim uygun olmasa almayacaktım kendimi geri çekeyim diye kola bir bastırdım alt tahtaymış çatırtı geldi direkt sattım
çin malı en dandik parçalarla topluyorlar koltukları emin oldum zaten mekanızması falan da gıcır gıcır her yeri ayrı dert sitedeki hiçbir bilgi gerçeği yansıtmıyor 3 kuruş fazla olsun başka marka olsun da diyemem çünkü şu anda xprime koltukta 5500 lira hawk koltuk da 5500 lira, diğer markalarda da aynı fiyatlara koltuklar var ama en azından nispeten daha kaliteli onlar

RONALDINHO

80+ Silver
Bi ara ben de alacaktım. Onun yerine xDrive aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
berke can
Bi ara ben de alacaktım. Onun yerine xDrive aldım.
iyi yapmışsın bende 4 yıl xdrive kullandım kesinlikle daha hor davrandım ama yine de bana mısın demedi şimdi gittim depoya baktım kol altlarına plastik ve vida kalitesi 3-4 adım daha önde.. xprimeye baktım sonrasında bunlar resmen vida yeri bile açık olmayan dandik bir plastik kullanmışlar vidalar da uydurma sanayi vidası sonra çatlayınca biz suçlu oluyoruz

Aykut D.

80+ Gold
En iyisi burosit ofis sandalyesi abartsız 14 15 senedir kullanıyorum kumaşında yırtılma dahi yok .

Mert.k

80+ Bronze
Bu adam neyden ban yedi la yine takip ediyorum bir şey de yapmadı

Aykut D.

80+ Gold

Mert.k

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular