Neler Yeni

🔥İndirim Xprime Titan Xl Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500-GT 5.590 TL

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
yahya batu bakaray
ben 1.89 27 yasında 120 kilo civarındayım omuzlarım geniş ben ne alabilirim rio nun vardı ikiye bölündü 6 ayda 😂

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
haydaa sende bana yakınsın en sıkıntılı boy ve kılo oranı. 1.90 boy 115 kıloyum bende. bizim boy kilolarda şöyle bişey yapabilirsin

markus alırsın iyi bir sırt desteği satın alır kullanırsın bu 1. yöntem markusu önermemin sebebi bizim gibi ağır vasıtalara dayanan çelik iskeleti ve on numara kaliteli amotisör'ü var.

ikinci seçeneğin biraz daha üstüne eklerim dersen bizim gibi ağır vasıtalar için bu koltuk var.

yok ben para koyamam dersen 3. seçeneğin adore ile iletişime geçip boy ve kilonu söyleyip sana uygun bir AKracing koltuk satın alman ki şu an hepsi adore de indirimde ve bütçen dahilinde kalıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akracing, dxracer yada e-blue ( sokta varsa )

Şu sıralar bende koltuk arayışındayım ama üzüntülü bir şekilde.

Tam 1 yıl önce 2 haftalık araştırma sonrasında Hawk Fab v1 almıştım indirimde denk geldiği için.
Fakat 1 haftadır koltukta arkaya yaslandığında (Oturma kısmı hareket edince) ses gelmeye başladı sanki birşeyler sürtüyormuş gibi.

Müşteri hizmetleri ile iletişimdeyim fakat huyum kurusun birşeyden huylandım ı satar kurtulurum umarım mantıklı bir çözüm ile gelirler yoksa bu koltuk macerası a yeniden giriş yapacağım.

Not: 1.87 96 Kg yım.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
haydaa sende bana yakınsın en sıkıntılı boy ve kılo oranı. 1.90 boy 115 kıloyum bende. bizim boy kilolarda şöyle bişey yapabilirsin

markus alırsın iyi bir sırt desteği satın alır kullanırsın bu 1. yöntem markusu önermemin sebebi bizim gibi ağır vasıtalara dayanan çelik iskeleti ve on numara kaliteli amotisör'ü var.

ikinci seçeneğin biraz daha üstüne eklerim dersen bizim gibi ağır vasıtalar için bu koltuk var.

yok ben para koyamam dersen 3. seçeneğin adore ile iletişime geçip boy ve kilonu söyleyip sana uygun bir AKracing koltuk satın alman ki şu an hepsi adore de indirimde ve bütçen dahilinde kalıyorlar.

Akracing, dxracer yada e-blue ( sokta varsa )
şöyle bir şey kullanılır mı pc de ?

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gokhan kılıc

GirayHan

80+ Platinum
yurtdışında bu tarz koltuk kullanan kişi sayısı oldukça fazla ama masanın yüksekliği de çok önemli.

adorenın kendi üretimi sanırım mh bağlanıp bilgi alabilirsiniz.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bahadır
yurtdışında bu tarz koltuk kullanan kişi sayısı oldukça fazla ama masanın yüksekliği de çok önemli.

adorenın kendi üretimi sanırım mh bağlanıp bilgi alabilirsiniz.
hocam rahatsız ediyorum da adorede akracingler %40 indirimde gözüküyor. Normal fiyatları nedir bilmiyorum içlerinde en alınabilir olan hangisidir acaba.

KnightDavion

80+ Bronze

Buna bakabilirsin.

Hawk Fab V4'ü 2,5 yıl önce 1350 TL'ye aldım. Param çöpe gitti.
Bu attığımdan geçenlerde sanırım 11.500'e aldım. Verdiğim her kuruşa değer.

Şu an 1 adet daha bilgisayar masasına koltuk lazım.

Şu üçüne bakıyordum ama bunlarda da bel desteği yok.

GirayHan

80+ Platinum

Buna bakabilirsin.

Hawk Fab V4'ü 2,5 yıl önce 1350 TL'ye aldım. Param çöpe gitti.
Bu attığımdan geçenlerde sanırım 11.500'e aldım. Verdiğim her kuruşa değer.

Şu an 1 adet daha bilgisayar masasına koltuk lazım.

Şu üçüne bakıyordum ama bunlarda da bel desteği yok.
bel desteği var kutu içinden çıkıyor. görsellere dikkatli bakarsan 2. fotoğraflarda da görünüyor :) görünmeyen modellerde de bel desteği koltuk sırt kısmının içinde yer alıyor. yani gerek kalmıyor. bu markada sırttan yana sorun yaşayan insan hemen hemen yok :D

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bahadır

GirayHan

80+ Platinum
hangisi alınmalı peki sence
koltuklarda sırt kısmın ve koltuk iç kısmının ölçüleri mevcut boya kiloya uygun seçilebilir. net olmak için adoreyi arayın boy kilo verin onlar sizi yönlendirecektir.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bahadır
koltuklarda sırt kısmın ve koltuk iç kısmının ölçüleri mevcut boya kiloya uygun seçilebilir. net olmak için adoreyi arayın boy kilo verin onlar sizi yönlendirecektir.
fiyatına göre kalite olarak sormuştum ölçüler çok önemli değil o kadar benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,408
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom