GirayHan
80+ Platinum
plusfiyatına göre kalite olarak sormuştum ölçüler çok önemli değil o kadar benim için
overture
plusfiyatına göre kalite olarak sormuştum ölçüler çok önemli değil o kadar benim için
bu ne dostum buna ne 13k veririm ne pcde otururum![]()
KumaÅ Koltuk Modelleri: İkili ve Ãçlü KumaÅ Koltuk Fiyatları | IKEA
KumaÅ koltuk modelleri avantajlı fiyatlarıyla IKEA'da. Evinize en uygun kumaÅ koltuk modellerine hemen göz atın!www.ikea.com.tr
Buna bakabilirsin.
bu ne dostum buna ne 13k veririm ne pcde otururum![]()
knk hawkmı yoksa seduna thunder pro mu hawk bana pahalı gelıyor onu 4.5k ya gecen sene almamıstım ohalıylehocam güldürdün beni allahta seni güldürsün
geçen hawk vardı onu neden almadın paylaşmıştım ben onu da iptal ettin hatta alın demiştim ki alanlar da oldu.
yerliler arasında hawk iyidir.
attığım daha rahat duruyorHocam bunu bir mağazada denemeni öneririm.![]()
Hakikaten bu koltuk F/P dir. Alırsanız kalitesi fiyatına göre üstdüzey ve rahatlığıda iyidir dediğin tek model ismi verebilirmisin? Sadece Akracingle sınırlı değil.plus
overture
Kasım 2020'den beri Trabzondaki evimde Xprime Hero (suni deri), Ekim 2021'den beri de Adıyamandaki evimde Xprime Cool (kumaş) kullanıyorum. Bugüne kadar yaşadığım tek sorun kolçağın asansör pimi kırılmıştı. Firmaya ilettim ve yedek parçasını gönderdiler.. Ne süngeri ne de kumaşı ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım.