GirayHan
80+ Platinum
hocam bu modeller öneriliyor keza bu firmalar amerikan firması ve akracing dxracer gibi firmaların spor otomobillere koltuk üretme gibi bir durumları ve tecrübeleri var. yani bir dxracer yada akracing serisi koltuk aldığında sağlam bir koltuk aldığından emin oluyorsun. asıl mesele bu bizim yerli firmalar nasıl oluyor da ithal koltuklardan pahalı satış yapıyorlar. insanımız bunu anlayınca yerli satın almaz bi dahaBu oyuncu koltuğu çıkmazı cidden sıkıntılı neye karar versen bir sorunu söyleniyor. Ben de 1 haftadır karar veremedim akracing ve Dxracer markalarının farkı ne diğerlerine göre. Baktım adore mobilyada 6400 liraya modelleri var benim için öncelik geniş ve rahat olması sağlamlık ve bel desteğinin düzgün ayarlanabilir olması.
tabi adamlara göre 150 lira (dxracer akracing gibi üreticiler için )
yerli firmalar bizim 150 euroluk amotisör mekanizmasını takmıyor. kurnazlık burda başlıyor. kullandıkları amotisörler yerli üretim
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla sağa sola kaymam ayarla işim yok dersen on numarahocam bu nasıldır sence hoşuma gittiTürkiye’nin En Büyük Demonte Mobilya Üreticisi | Adore Mobilya
Adore Mobilya ile online mobilya almak çok kolay. Demonte Ev ve Ofis mobilyaları en iyi fiyata Adore'de! Sen de fırsatları kaçırma ve alışverişe başla.www.adoremobilya.com
![]()
https://www.adoremobilya.com/adore-...e-yonetici-koltugu-akr-k601h-sb-1-siyah-beyaz
%40 dusurmusler fıyatı.