Kesinlikle iPhone XR almanızı tavsiye ederim.Selam arkadaşlar beni uzun süre götürebilcek oyun için alıcam ve telefon kasmasın istiyorum sizce xr alınırmi 2018de çıkmıs bi telefonmu yoksa 2021 model a52 mi alıyım fiyat farkına değermi
iPhone SE 2020=iPhone 11.Selam arkadaşlar beni uzun süre götürebilcek oyun için alıcam ve telefon kasmasın istiyorum sizce xr alınırmi 2018de çıkmıs bi telefonmu yoksa 2021 model a52 mi alıyım fiyat farkına değermi
ne yönden ? işlemci hariç farklıiPhone SE 2020=iPhone 11.
Aklında bulunsun.
Tüm testlerine bakabilirsin,aynı özellikleri barındırıyor bu iki telefon.ne yönden ? işlemci hariç farklı
ne yönden aynı diyorum işte ram miktarı farklı kamera sensör boyutu farklı ön kamera farklı birebir aynı olan tek özellik işlemci ve grafik birimiTüm testlerine bakabilirsin,aynı özellikleri barındırıyor bu iki telefon.
Tek farkı çentik meselesi,benchmarkları bile aynı neredeyse.
Epeyden karşılaştır dostum,aralarında büyük bir fark diye sayacaksak o da ram ve bataryadır.ne yönden aynı diyorum işte ram miktarı farklı kamera sensör boyutu farklı ön kamera farklı birebir aynı olan tek özellik işlemci ve grafik birimi
Xr iyidir.Selam arkadaşlar beni uzun süre götürebilcek oyun için alıcam ve telefon kasmasın istiyorum sizce xr alınırmi 2018de çıkmıs bi telefonmu yoksa 2021 model a52 mi alıyım fiyat farkına değermi