Ben önermiyorum. Kataloğlarını değiştirmeden önce ₺400 civarına kare bir mouse pad aldım. Yüzeyi kötüydü, altındaki kauçuk keza kokuyor ve kötüydü, kırışık geldi düzelmeyince kedilerim tırmalasın diye bıraktım. Bir yerden sonra da kediler iyice yıpratınca mazot gibi bir koku geldi.
KlasseGear'a göre Porge ve XRades paketlemeleri tamamen Çin'de üretim ürün olduklarını gösteriyor. KlasseGear üst firması tekstil, bence 70x30-90x40 alınacaksa ilk tercih edilmesi gereken firma. Onlar da poşette yolluyorlar, ama poşetler arasında bile fark var yani. XRades, Porge veya bazı kutulu mouse padler olur. Havit de keza kutuda mouse pad yolluyor. Onlar fazla büktüklerinden, kırışma ihtimali çok daha yüksek. KlasseGear koyduğu poşet daha geniş, o yüzden sarmaya göre kırışıklık olmuyor.
KlasseGear'dan şu ana kadar 2 tane 70x30 mouse pad, 2 tane Longteng hybrid mouse pad(₺750-850 arasına indirimlerden) ve bir tane de daha açmadığım, satışı da şu anlık olmayan bulutlu %80 control bir kare mouse pad aldım. Hepsi de poşette geldi ve kırışma hiç yaşamadım. Sadece sonradan aldığım 70x30 desenli olan, siyahı vardı halen masamda klavye için tutuyorum. Tasarımların kalitesine bakıp forumdaki insanları bilgilendirmek için aldım. Onda bir yeri hafif şişkindi, ama klavye üstüne koyup 1 hafta kullanınca düzeldi.
Ben bu üç firma arasından KlasseGear'ı daha öne koyuyorum kısaca.