son olarak şu üçü arasında hangisiİki tane değil toplam 4 tane aldım 2 tanesini aktif kullanıyorum biri ana bilgisayarımda diğeri kız arkadaşımn bilgisayarında kullanıyor diğer ikisini de el işi lehim cart curt yaparken masa cizilmesin batmasın diye
İnstagram DM üzerinden kendilerine ulaşırsanız istediğiniz deseni basıyolar.
ne kadara denk geliyo fiyat farkı oluyo muİnstagram DM üzerinden kendilerine ulaşırsanız istediğiniz deseni basıyolar.
reis kargo geldi hemde Ankara'dan baya hızlı harbi iyi gözüküyo sağolasınOrtadaki bence kral
Hayırlı olsun güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
resim atar mısın merak ettim
sende atsana fotoDaha yeni xrades aldım memnunum.
Seninkine benzer kenar dikişleri aynı. Bu arada klavyelerimizde benzer ben T68SE kullanıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
sende atsana foto
aaa doskfmkdsklggskks alırken dedimki şuan zaten sağdaki tuşları kullanmıyorum 68alsamda yine kullanmicam ondan vazgeçtim ama ilk günden beri hissiyatı gerçekten çok güzel hangi switch var sende bende Brown var yanlış hatırlamıyosamSeninkine benzer kenar dikişleri aynı. Bu arada klavyelerimizde benzer ben T68SE kullanıyorum
Bende kırmızı switch var. Ok tuşlarını kullandığım için bunu tercih etmiştim. Tek eksisi tek renk olması onun haricinde süper klavye.aaa doskfmkdsklggskks alırken dedimki şuan zaten sağdaki tuşları kullanmıyorum 68alsamda yine kullanmicam ondan vazgeçtim ama ilk günden beri hissiyatı gerçekten çok güzel hangi switch var sende bende Brown var yanlış hatırlamıyosam