xrades mousepad nasıl?

bende de steelseries var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de large kullanıyorum ama xl çok daha büyük masanı kaplar tamam ama bana gereksiz geliyor boş para gibi
Kardeşim daha küçüğü daha ucuza değil ki? Kaldı ki 45x40 nereye masanı kaplıyor Allah aşkına.

Kaldı ki masana sığdığı sürece gereksiz büyük diye bir mantık yok. Yani daha küçük daha kalitelisini daha ucuza alamayacağına göre bu iyidir.
kanka bu arada attığın xl değilmiş öyle görünce xl sandım kusuruma bakma

Kardeşim daha küçüğü daha ucuza değil ki? Kaldı ki 45x40 nereye masanı kaplıyor Allah aşkına.
kanka linkte xl yazınca xl sandım ama medium ya da large sanırım attığın link kusura bakma tekrar

Ben 70x40 xrades kullanıyorum mesela. 70x30 Monster küçük geldiği için geçtim. Dekoratif olarak güzel hardcore cs/valo oynamayanlar için idare eder kalitede ikisi de ama sırf FPS oyunu için alacak olsam ya SS qck/sck+ alırım ya da HyperX pro S felan alırım ama aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok. Bu mousepad güzel indirimde şu anda.

Bunun boyu 45*40 nasıl küçük?

kabul
arkadaşım aynısını kullandığını söylemişti ölçmüştük daha farklı çıkmıştı demekki onunki L falandı

XL almanı önermiyorum gereksz büyük oluyor kullanmıyorsun bile large yeterli ben de large kullanıyorum 400 dpi 0.5 sens
normal mousepadim 90x40 klavye+mouse olan bunun gibi özgür bir şey istiyorum skalam gereksiz büyüklük konusuna giremeyecek kadar geniş sanırsam :)

Kaçırma bütçene uyuyorsa
boyutu 45x40 değil mi ona göre sipariş oluşturacağım

arkadaşım aynısını kullandığını söylemişti ölçmüştük daha farklı çıkmıştı demekki onunki L falandı

normal mousepadim 90x40 klavye+mouse olan bunun gibi özgür bir şey istiyorum skalam gereksiz büyüklük konusuna giremeyecek kadar geniş sanırsam :)

boyutu 45x40 değil mi ona göre sipariş oluşturacağım
Açıklamalarında yazıyor dostum evet 45x40 emin olmak istersen de ara sor inceehsabı.

Ben 70x40 xrades kullanıyorum mesela. 70x30 Monster küçük geldiği için geçtim. Dekoratif olarak güzel hardcore cs/valo oynamayanlar için idare eder kalitede ikisi de ama sırf FPS oyunu için alacak olsam ya SS qck/sck+ alırım ya da HyperX pro S felan alırım ama aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok. Bu mousepad güzel indirimde şu anda.
ikimiz de bu mousepadden bahsediyorsak ben indirim ibaresi göremedim

ikimiz de bu mousepadden bahsediyorsak ben indirim ibaresi göremedim
pardon şimdi gördüm biraz normal sitelere göre farklı bir indirim sistemi uygulamışlar kusura bakma

@Amanita https://www.incehesap.com/gamepower-gp700-rgb-kumas-gaming-mousepad-fiyati-44971/ 210tl bu nasıl?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,816
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri