🔥İndirim 🔥 Xrancer Cross Tam Profesyonel Oyuncu Koltuğu 5.729TL 🔥

xthepatates

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Takip et kazan 175tl uygulamayı unutmayın.

Xrancer Cross Tam Profesyonel Oyuncu Koltuğu

IMG_3288.webp

IMG_3289.webp

IMG_3290.webp

PLORETAN İÇ SÜNGER: Xrancer tarafından özel üretilen yüksek yoğunluklu sünger ile rahat ve konforlu bir deneyim seni bekliyor. Yumuşak dolgu yapısı bel ve sırt kısmını kavrayan özelliği ile her oturuşta rahatlığı fark edeceksiniz. Xrancer'ın iç ploretan süngeri zaman geçtikçe dökülmez, erime yapmaz, sertleşmeye neden olmaz. Rahatlığa yeni bir boyut kazandırır.

DESTEK YASTIKLARI: Özel soft terletmeyen kumaşı ile yumuşak iç ploretan süngeri ile boyun ve bel yastığı sayesinde oluşabilecek duruş bozukluklarını önler.

MEKANİZMA: Çift kollu mekanizması ile bir kolu yukarı-aşağıya bir kolu ise yaylanma özelliğine sahiptir. 3D KOLLAR: İleri-geri yukarı-aşağı (kademeli geçiş) sağa-sola yumuşak dokusuyla özelleştirilmiş kolçakları mevcuttur.

AMORTİSÖR : 4Class amortisör ile yükseklik ayarı.

DERİ VE KUMAŞ: Oturum sırt bölgesi bel destek ve boyun destek bölümleri özel terletmeyen uzun oturumlarda soft kumaş kullanılmaktadır. Diğer bölümlerinde ise 1. sınıf esnek deri ile estetik bir görünüme sabittir.

AĞIRLIK: 26kg TAŞIYABİLECEK AĞIRLIK: 130kg

AYARLANABİLEN SIRT AÇISI: 90-180 derece

İÇ İSKELET: Metal YAYLANMA AÇISI: 0-15 derece

SÜNGER YOGUNLUGU: 60 Dns

KOLÇAK TİPİ: 3D

OTURUM GENİŞLİK: 45cm

OTURUM DERİNLİK: 50cm

OTURUMDAN İTİBAREN SIRT YÜKSEKLİK: 85cm

Ekler

• IMG_3289.webp
    IMG_3289.webp
    87.8 KB · Hit: 26
Bu markayı kullandım rahatlık sağlamlık açısından tam bir f/p ürün, sadece bir süre sonra bacakların olduğu yerde sünger kayıp deri yırtılabiliyor dikkatli kullanmak gerek aksi halde açığa çıkan demir bacağı rahatsiz edebilir.

Solo Türk amblemi mi o ? :monkahmm:

Arkadaşlar bu alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştıriyim belki alırım hoşuma gitti aslında

Bu fiyata veya bi tık üstüne kalitesi belli ürünler gördüm ve post sahibi kendi linkinden para kazanmaya çalışıyor gibi duruyor
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrardan diğerlerine bakacağım o zaman teşekkürler tekrardan

Eski isimleri x-roverdi sanırım, 8 yıldır oyuncu koltuklarını günlük 6 saat kullanıyorum, 110 kiloyum, hala taş gibi çok memnunum

üff inanılmaz çakma dandik duruyor eyvh eyvh o kadar ucuz duruyor ki dikişleri saymam için pixel aralığına ihtiyacım bile yok

Aylar önce 3k'ya xdrive koltuk almamı sağlayan arkadaşa teşekkür ederim. Hala hiçbir markadan o kadar düşük bir fiyat göremedim.

Geri