- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,735
Kız eğer üniversite filan okuyorsa ve sen okumuyorsan sana bakmaz.
biraz muhabbet ilerledikten sonra anlamadığın şeyleri anlatabilirim falan diyebilirsin benceBen baya biliyorum araba sürmeyi babamın arabayla araba pratiği yapalimmi desem çokmu ileri gitmiş olurum beraber
Ondan eğitim ve akabinde ekonomik olarak aşağıda kalırsan olmaz.Hazırlanıyorum seneye gidecem üni ye bu sene paso çalışmadım
Ekonomik olarak sıkıntı yoksa 1 sene YKS'ye çalış, özel bir üniversiteye kapağı atmaya bak.Ekonomik olrk sıkıntı yok eğitim biraz sikinti
Çıkarsın vursun masaya, aşkını değil mi kankiçıkar göster aşknı Direkt açıl.
Gruba aldım zaten Insta dan istek yolladim bakalım kabul edecekmiÖnce onla sohbet aç ppdaşım sonra yavaş yavaş ilerler nosunu falan al
Takibi kabul etti tüm fotoları begensem nasi olurNaail tavlarsin biliyor musun?
Kızla konuşmaya çalış, ancak kafanızın uyuşması lazım. Yani birden fazla konu da konuşabilmeniz lazım. Sen de öyle yap.
Bence hepsini beğenme, yılışıklık olarak anlaşılabilir. Varsa güzel bir iki tane beğen geç.Gruba aldım zaten Insta dan istek yolladim bakalım kabul edecekmi
Post automatically merged:
Takibi kabul etti tüm fotoları begensem nasi olur
Bir şey daha soracağım şuan 2 hafta falan görüşme şansımız kalmadı dersler bitmiş çünkü napabilirim muhabbet açma bakımındanBence hepsini beğenme, yılışıklık olarak anlaşılabilir. Varsa güzel bir iki tane beğen geç.