Y.D Telefon hakkında

e-SIM desteği var zaten. Benim 14 Pro cihazımda da çift fiziksel SIM olmasına rağmen var. Önemli olan uğraşmamak için fiziksel hat sayısı zaten. Çift fiziksel sim olursa daha rahat olur, 1 dakikada çıkar diğerine tak geç gibi.
esim ugrastırıcı mı ki

esim ugrastırıcı mı ki
O konuda fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Normalde e-SIM bağlamak çok zor bir şey değil. Yurt dışı telefonlarda bir değişiklik yaşanıyor mu bir fikrim yok.

O konuda fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Normalde e-SIM bağlamak çok zor bir şey değil. Yurt dışı telefonlarda bir değişiklik yaşanıyor mu bir fikrim yok.
Peki sende vergi iadesi için kendim gidip almam daha mı mantıklı?

4350 lariyi 0,89 ile çarpıp liraya çevir. Sonra Sahibinden üzerinden ortalama fiyatlara bak. Git gel masrafın dahil bile çok uyguna geliyorsa düşünülebilir ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle Türkiye'de 6-7 bin lira daha ucuzdur.

4350 lariyi 0,89 ile çarpıp liraya çevir. Sonra Sahibinden üzerinden ortalama fiyatlara bak. Git gel masrafın dahil bile çok uyguna geliyorsa düşünülebilir ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle Türkiye'de 6-7 bin lira daha ucuzdur.
baktım da babamın alması daha mantıklı o zaman

Geri