Bana için honor 400 çok ideal. kullanımı kolay sorun yaşamaz. s24fe yi kendinize mi düşünmüştünüz?bakıyoruz
Kendime düşünmüştüm ama 400 pro düşünüyorum şuanBana için honor 400 çok ideal. kullanımı kolay sorun yaşamaz. s24fe yi kendinize mi düşünmüştünüz?
HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı
33k honor 400 pro dengeli cihazdir.Kendime düşünmüştüm ama 400 pro düşünüyorum şuan
Hocam vade farksız taksit olmuyormuş bide 35 bindi vadeyle 38 bin kusure gelecekti düz honor 400 aldık ikimizde ama baya iyi gibi 5 dakikada 40 şarj doldu33k honor 400 pro dengeli cihazdir.
vade farksız taksit yapıyormu diye bakmadım eğer yapıyorsa bu daha mantıklı s24fe nin duvar gibi çerçevesinden kurtuluyorsunEvet arkadaşlar babamla telefon bakıyoruz bütçe bu aralar aklımızda honor 400 var s24fe internetten almak mi yoksa babama 400 bana 400 pro mu mantıklı sizce ne yapalım
Hocam honor 400 aldık ya biraz daha uyguna kaçalım dedik ileride inşallahvade farksız taksit yapıyormu diye bakmadım eğer yapıyorsa bu daha mantıklı s24fe nin duvar gibi çerçevesinden kurtuluyorsun
Hayırlı olsun ne diyelimHocam honor 400 aldık ya biraz daha uyguna kaçalım dedik ileride inşallah
Vade farksız taksit cezbetti bizi