alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Eminem
Drake
Travis
Xxxtentacion
Drake
Travis
Xxxtentacion
Pop dinlediğimi ilahi güçler söyledi sana galibaBayağı*
Sen git Türkçe pop falan dinle Simge falan aç kendine gel bi'.
"3'ü", "Rap'e" bir daha hatamı düzeltmeye kalkışma3 ü de rape yabancı
dostum bu bir etkinlik konusu insanlar ilk 3 ünü söylüyor ben bu konumda tartışma istemiyorum alakan yoksa konudan çıkabilirsinPop dinlediğimi ilahi güçler söyledi sana galibaNe zaman Pop çıkmış ağızımdan. Bir de gelmiş yazım hatamızı falan düzeltiyor
"3'ü", "Rap'e" bir daha hatamı düzeltmeye kalkışma![]()
Machine Gun Kellydostum bu bir etkinlik konusu insanlar ilk 3 ünü söylüyor ben bu konumda tartışma istemiyorum alakan yoksa konudan çıkabilirsin
alakan varsa ilk 3ünü yazabilirsin
Başka bir şey bilmiyorsun çünkü.1- Eminem
2- Eminem
3- Eminem
Evet, başka bilmiyorum zaten. Sadece Eminem dinliyorum.Başka bir şey bilmiyorsun çünkü.
Eminem'in de Lose Yourself, Stay Wide Awake ve The Without gibi şarkılarını bilirsin kesin.
Türkçe Rap'ten kafanı kaldırırsan ufkun açılır, haberin ola.Evet, başka bilmiyorum zaten. Sadece Eminem dinliyorum.
Seni ilgilendirmez, haberin ola.Türkçe Rap'ten kafanı kaldırırsan ufkun açılır, haberin ola.
dostum yabancı rap konusu hem tartışmaya gerek yok isteyen istediğini dinlerTürkçe Rap'ten kafanı kaldırırsan ufkun açılır, haberin ola.
İsteyen istediğini dinler tabii ki. Ama bende lafımı esirgemem dinledikleri türlere karşı.dostum yabancı rap konusu hem tartışmaya gerek yok isteyen istediğini dinler