Neler Yeni

Yabancılara içerik üretmek

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar yabancılarada içerik üretmek istiyorum ve benim bildiğim kadarıyla ülke ayarlamakla fln ilgili değil önemli olan o ülkedeki kişilerin izlemesi diye biliyorum yanlış mı?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hortlatıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Özgür Bulut
Hayır ülke ayarlamakla da ilgili. Açacağın içerik hesabının bağlı olduğu ülkeyi örn. Amerika için içerik üretmek istiyorsan, oluşturduğun hesabın bölge kısmını Amerika olarak seçtiğinde o bölgedeki insanların keşfetine düşmen çok daha fazla olacaktır. Algoritma bu şekilde işliyor genelde.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hayır ülke ayarlamakla da ilgili. Açacağın içerik hesabının bağlı olduğu ülkeyi örn. Amerika için içerik üretmek istiyorsan, oluşturduğun hesabın bölge kısmını Amerika olarak seçtiğinde o bölgedeki insanların keşfetine düşmen çok daha fazla olacaktır. Algoritma bu şekilde işliyor genelde.
Şimdi günahını almayayım tam hatırlamıyorum ama çoğu şeyi ondan öğrendiğim onur naci öztürkler benim dediğim gibi demişti galiba neyse bunun için detaylı bi video var mı bildiğin?

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Şimdi günahını almayayım tam hatırlamıyorum ama çoğu şeyi ondan öğrendiğim onur naci öztürkler benim dediğim gibi demişti galiba neyse bunun için detaylı bi video var mı bildiğin?
Knk konumun bir etkisi olmuyor. Başlık aciklama etiketler ve videonun dili ingilizce olursa direk abd den izlenme alıyorsun. Ben de ingilizce içerik üretiyorum, konumum turkiye

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Knk konumun bir etkisi olmuyor. Başlık aciklama etiketler ve videonun dili ingilizce olursa direk abd den izlenme alıyorsun. Ben de ingilizce içerik üretiyorum, konumum turkiye
Bende de aynı. Türkçe videoma Türkler etkileşim yapıyor yabancı videolara Amerika gibi ülkeler yapıyor

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bende de aynı. Türkçe videoma Türkler etkileşim yapıyor yabancı videolara Amerika gibi ülkeler yapıyor
Yani konum fln hiç uğraşmayacağım başlık açıklama ingilizce zaten yabancılar izleyecek. Bide açıklama da anahtar kelime kullanırken içerik üreteceğim ülkede en çok aratılanlara bakmam doğrudur değil mi?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Yani konum fln hiç uğraşmayacağım başlık açıklama ingilizce zaten yabancılar izleyecek. Bide açıklama da anahtar kelime kullanırken içerik üreteceğim ülkede en çok aratılanlara bakmam doğrudur değil mi?
Aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom