dolar olarak satmanı tavsiye ederimletgodan ürün satıyordum yabancı biri almak istiyorum dedi iniglizce
sizce versemmi bi sıkıntı olurmu
Lütfen yardım edin
ilanda 779tl idi gidipte 800 tl veya şu kadar dolar diyemezdimdolar olarak satmanı tavsiye ederim
zaten elden vereceğim onun dışında zaten vermemsenden ıban ve urunu kargolatmasını ıstıyorsa ve maılıne dandık bı banka maılı gelıyorsa hıc urunu kargolatma ne urunun elınde olur ne paran
yani orası senin insiyatifine kalmış tamam 800 diyemezsin ama bence en azından 5-10 tl inip dolar olarak sunabilirsin zaten 3-5 güne yaptığın indirim çıkar diye düşünüyorumTamam söyledim
İnşallah düzgün bir alıcıdır diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilanda 779tl idi gidipte 800 TL veya şu kadar dolar diyemezdim
800tl 110 ddolar adam sana uzagım bana kargolat sana 200dolar urun 50 dolar kargo parası verıyorum dıcek bunu kanan herkes guya daha fazla kazanacam dıye kargolatıyor 1 2 gune hesabına gelecek dıye soyluyor ama para cukka adam da zaten tr de degılTamam söyledim
İnşallah düzgün bir alıcıdır diyelim
ilanda 779tl idi gidipte 800 TL veya şu kadar dolar diyemezdim
zaten elden vereceğim onun dışında zaten vermem
bilmiyorum söyledimyani orası senin insiyatifine kalmış tamam 800 diyemezsin ama bence en azından 5-10 TL inip dolar olarak sunabilirsin zaten 3-5 güne yaptığın indirim çıkar diye düşünüyorum
yani orası senin insiyatifine kalmış tamam 800 diyemezsin ama bence en azından 5-10 TL inip dolar olarak sunabilirsin zaten 3-5 güne yaptığın indirim çıkar diye düşünüyorum
aynen alış satış farkı olduğundan satış fiyatından hesaplatıp kar bile yaparsın.yani orası senin insiyatifine kalmış tamam 800 diyemezsin ama bence en azından 5-10 TL inip dolar olarak sunabilirsin zaten 3-5 güne yaptığın indirim çıkar diye düşünüyorum
Yani kanka yukarıda suriyeli yazdığı dikkatimi çekmedi herhangi biryerde yazıyorsa gösterirmisin ben arkadayş yabancı ve özellikle ingilizce konuştuk dediği için öyle söyledimAynen kanka Suriyeli adamda 2.el mal için dolarla ödeme yapacak ahaha
denemekten zarar gelmez ve bizim türklere bakma adam malı yarısına indirmeye çalışıyorbilmiyorum söyledim
en azından 820 TL civarı monitörü 780e verebildim (sıfırdı)
türkler hep 750 ve çoğu 650 diyordu
Yani kanka yukarıda suriyeli yazdığı dikkatimi çekmedi herhangi biryerde yazıyorsa gösterirmisin ben arkadayş yabancı ve özellikle ingilizce konuştuk dediği için öyle söyledim
denemekten zarar gelmez ve bizim türklere bakma adam malı yarısına indirmeye çalışıyor
ben suriyeli yazdığını görmemiştim teşekkür ederim ve sadece sorması için öyle yazdım denemekten zarar gelmez'' muhtemelen suriyeli birisi'' demiş arkadaş ki Suriyeli olmasa bile kimse 2. el ürünü dolar ile almaz
öyle zatenYani kanka yukarıda suriyeli yazdığı dikkatimi çekmedi herhangi biryerde yazıyorsa gösterirmisin ben arkadayş yabancı ve özellikle ingilizce konuştuk dediği için öyle söyledim
denemekten zarar gelmez ve bizim türklere bakma adam malı yarısına indirmeye çalışıyor
bence makul bir fiyatöyle zaten
şahısa 779tl demişim kötümü
monitör https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-60-72hz-analog-hdmi-full-hd-freesync-kavisli-va-monitor-p-BD805154?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-all-products&gclid=Cj0KCQjwvIT5BRCqARIsAAwwD-T9AlVfpZPmmn9Ktztr-v-EHJWgTqQhgHEw_-Ewx8WUl7eSAK2c-ssaAiDuEALw_wcB
VE SIFIR MONİTÖR