Yağ oranı nasıl düşer?

Doğuhan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,859
Arkadaşlar 14 yaşında 177-178 ve 77 kiloyum ama çok az gıdığım ve birazda göbeğim var bunun yağ oranı ile alakalı olduğunu düşünüyorum nasıl bu oranı dengelerim ve birazda kas yaparım

Arkadaşlar 14 yaşında 177-178 ve 77 kiloyum ama çok az gıdığım ve birazda göbeğim var bunun yağ oranı ile alakalı olduğunu düşünüyorum nasıl bu oranı dengelerim ve birazda kas yaparım
Mesela bir diyetisyene gidebilirsin ?

Yaş oranını azaltmak için kas oranını artırmak gerekli :)

sadece yağ oranı azaltmakla bir yere varamazsın kasa oranını arttırmanlazım bunun içinde spor yapman lazım

Uyku düzenin yoksa uyku düzenini yerine koy karbonhidrat tüketimini kısıtla daha çok protein ağırlıklı tüket. Günde 2 öğün tüket gece en geç 8 de yemek işin bitsin ilk yemeğini 12 yiyebilirsin o saate kadar sabah kalkıp biraz yürüyüş yap güne ılık bir su ile başla.

Şınav barfiks mekik çekmeye başla yavaştan kendini alıştır. Koşuya önem verki fit ol. 5 kiloluk 2 tane dambıl alıp evde kendini geliştir. İleride de boksa filan gidebilirsin. Güreşle beraber boksu götürebilirsen sağlam olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri