Yağ oranım 1% ? Yanlış mi hesap yapıyorum

Boyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum
%1 yağ oranında olman imkansız bu arada, ilaç vs kullanan ( vücut geliştirme ile uğraşan biri olsan bile ) inebileceğin en düşük değerlerin %4-6 arası oalcaktır

ya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
Ben başta yanlış yazmışım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Obezsen veya yeni başlayansan yağ yakarken kas yaparsın ama değilsen aynı anda yapamazsın

farketmez, obez ol yeni başlayan ol. sporun & diyetin ile yağ yakarsın ve kas kazanırsın. temel amaç bu zaten. mantığı bu sporun.

ya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
Haklisin zaten bende oule biliyorum, kaslar Yaga yağlarda kasa dönüşmez, bunu zaten ömrünü bu ise vermiş kişilerden duydum

Boyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum
Bilmem yaşıyorsun herhalde

Site ismi nedir

aga benim de fiziğim birebir aynı benim de %1 çıkıyor. biz değişik bir canlı türüyüz galiba

Bana %22 çıktı %21-%25 arası fitmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,286
Üyeler
192,672
Son üye
Helza
Geri