Ariseks
80+ Gold
Tmmya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
![AB button (blood type) :ab: 🆎](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f18e.png)
Tmmya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
%1 yağ oranında olman imkansız bu arada, ilaç vs kullanan ( vücut geliştirme ile uğraşan biri olsan bile ) inebileceğin en düşük değerlerin %4-6 arası oalcaktırBoyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum
Bence bu sitede yanlış hocam obez çıktımda bende göbek yokhttps://www.agirsaglam.com/vucut-yag-orani-hesaplama/ bu siteden yap bir şeyi yanlış yapıyorsundur
Ben başta yanlış yazmışımya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
Obezsen veya yeni başlayansan yağ yakarken kas yaparsın ama değilsen aynı anda yapamazsınBen başta yanlış yazmışım
farketmez, obez ol yeni başlayan ol. sporun & diyetin ile yağ yakarsın ve kas kazanırsın. temel amaç bu zaten. mantığı bu sporun.Ben başta yanlış yazmışım
Yok yaMakro mikro hesabı yaparak ve düzenli sporla kas kütlesi ekleyebilirsin aslında, biraz araştırma ve azimle yapilabilinir![]()
Haklisin zaten bende oule biliyorum, kaslar Yaga yağlarda kasa dönüşmez, bunu zaten ömrünü bu ise vermiş kişilerden duydumya ne anlatıyorsun kardeşim sen? 4.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ne anlatıyorsun, ne biliyorsun da bir de gelmiş komik emojisi bırakıyorsun.
Bilmem yaşıyorsun herhaldeBoyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm
Bir çok sitede yaptım 1% yağ oranı çıkıyor yaşam için bile en az 2% diyor yoksa ben yaşamıyor muyum
Site ismi nedirBoyum 169 kilom 48 zayıfım, Kasım, göbeğim yok, bel çevrem en ince yerden 70, boynum en kalın yerden 40cm