Nasıl olabilir 54 kilo ile hocam siz bence psikolojik olarak öyle zannediyorsunuz kilonuz az bile.18 Yaşında 1.71 boy 54 kiloyum fakat üstümü çıkarttığım zaman çok fazla yağlı bir vucüdüm gözüküyor yağ yakımı için evde uygulayabilceğim haraketler nelerdir veyahut krem tarzı şeyler kullanmalımıyım
galiba ölmek istiyorsun18 Yaşında 1.71 boy 54 kiloyum fakat üstümü çıkarttığım zaman çok fazla yağlı bir vucüdüm gözüküyor yağ yakımı için evde uygulayabilceğim haraketler nelerdir veyahut krem tarzı şeyler kullanmalımıyım
galiba ölmek istiyorsun
burdaki olay kilo vermek değil yanlış anladınız sanırım olan yağımı yakmak istiyorumki sağlıklı kilo alabiliyim vicudumda minimum yağ oranı kalcak şekilde başka bir yöntem biliyorsanız onu anlatın bu tarz tepkiler biraz saçma geldi şu anda banaNasıl olabilir 54 kilo ile hocam siz bence psikolojik olarak öyle zannediyorsunuz kilonuz az bile.
ben 13 yaşında 160ım 55kiloyum yağım yok sızın nasıl olsun18 Yaşında 1.71 boy 54 kiloyum fakat üstümü çıkarttığım zaman çok fazla yağlı bir vucüdüm gözüküyor yağ yakımı için evde uygulayabilceğim haraketler nelerdir veyahut krem tarzı şeyler kullanmalımıyım
sabah bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve su iç bi bardak sonra filtre kahve18 Yaşında 1.71 boy 54 kiloyum fakat üstümü çıkarttığım zaman çok fazla yağlı bir vucüdüm gözüküyor yağ yakımı için evde uygulayabilceğim haraketler nelerdir veyahut krem tarzı şeyler kullanmalımıyım
herkesin vücut yapısı farklı olabiliyorben 13 yaşında 160ım 55kiloyum yağım yok sızın nasıl olsun
benim kilomda olan birisine göre yağ oranı fazla gibime geliyor benim derdim yağlarımı yakıp spor ile kilo almak denedim zamanında ama anca %16dan %12ye düşürebildim 2 ayda ondan sonra da salonlar kapatıldıHocam bence biraz düşük gibi. Yani normalin aşağısında BENCE. Ben 12 yaşındayım 57 kiloyum
18 Yaşında 1.71 boy 54 kiloyum fakat üstümü çıkarttığım zaman çok fazla yağlı bir vucüdüm gözüküyor yağ yakımı için evde uygulayabilceğim haraketler nelerdir veyahut krem tarzı şeyler kullanmalımıyım
o zaman hedefinizin kas yapmak olması lazım yoksa saçma olurherkesin vücut yapısı farklı olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim kilomda olan birisine göre yağ oranı fazla gibime geliyor benim derdim yağlarımı yakıp spor ile kilo almak denedim zamanında ama anca %16dan %12ye düşürebildim 2 ayda ondan sonra da salonlar kapatıldı
oturduğun yerden yağ yakmak istiyorsan her gün 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 bardak suya döküp aç karnına iç istemediğin fazla yağların bir kaç ay içerisinde kaybolurburdaki olay kilo vermek değil yanlış anladınız sanırım olan yağımı yakmak istiyorumki sağlıklı kilo alabiliyim vicudumda minimum yağ oranı kalcak şekilde başka bir yöntem biliyorsanız onu anlatın bu tarz tepkiler biraz saçma geldi şu anda bana