Saçın yağlıysa dermotoloğa görün. Sana özel medikal şampuan yazması muhtemelArkadaşlar kafam çok fazla yağlanıyor ve kepek var fazlasıyla. Şuan head and shoulders kullanıyorum eskisi gibi etki etmiyor ne önerirsiniz ne yapayım ?( Son 3 aydır aşırı stresli geçiyor.)
Randevu bulamadım açılırsa gidicem o zamana kadar farklı bir şampuna mı geçsem diyorum önerin var mı clear filanSaçın yağlıysa dermotoloğa görün. Sana özel medikal şampuan yazması muhtemel
Benim yağ sorunu tamamıyla geçirmese de baya bir yardımcı oldu bu konuda
Tamam teşekkürler randevu bulabilirsem görüneceğimEczaneden ketoral ya da kenazol alabilirsin medikal şampuan iyi gelir, her gün kullan bir hafta. Köpükle 3dk masaj yap saç derine. Ilık su ile yıka. Normalden fazla su iç bu sürede. en kısa sürede dermatologa görün.
Market şampuanlarını kullanma başını 2 bilemedin 3 günde bir muhakkak yıkaArkadaşlar kafam çok fazla yağlanıyor ve kepek var fazlasıyla. Şuan head and shoulders kullanıyorum eskisi gibi etki etmiyor ne önerirsiniz ne yapayım ?( Son 3 aydır aşırı stresli geçiyor.)
Normalde sıcak suyla yıkardım en iyisi dermatoloğa gideyim peki dermatoloğa saçımı yıkayıp mı gideyim yağlı haliyle mi ?Knk sana önerilerim :
Mutlaka dermotoloğa görün randevu açılınca
Asla sıcak suyla yıkama saçını. Ilık - soğuk su olsun
Saçını yıkarkan kafa derine kadar şampuanla yıkama. Sadece saçını ve içini yıka derinlemesine tırnaklarınla veya tarakla yıkama.
Eczacı önerisiyle medikal şampuan alıp haftada 2 defa yıka. (şampuandan şampuana göre değişir ama )
Çok sık sık yıkama. Çünkü kafa derindeki sebum dengesini bozarsan aşırı yağlanma yada kuruluk görünebilir.
Kirli kirli gitme knk. Yağlı saçlarn nasıl göründüğünü bilirim. Hem koker - Hem şekil almaz - Hemde çok ağırlarşır ve parlak görünür.Normalde sıcak suyla yıkardım en iyisi dermatoloğa gideyim peki dermatoloğa saçımı yıkayıp mı gideyim yağlı haliyle mi ?
Saçının yağlı olması neye bağlı olduğu önemli eğer genetik bir şeyse düzelmez sadece yağlanmasını geciktirirsin kepek konusunda bir tane şampuan almıştım işime şuan yarıyor fakat bitince bıraktıktan sonra ne yapar bilmiyorum o da genetikse tekrar başlayacağını düşünüyorum.Arkadaşlar kafam çok fazla yağlanıyor ve kepek var fazlasıyla. Şuan head and shoulders kullanıyorum eskisi gibi etki etmiyor ne önerirsiniz ne yapayım ?( Son 3 aydır aşırı stresli geçiyor.)
Genetik değildir diye düşünüyorum bu aralar dediğim gibi çok stresli geçiyorSaçının yağlı olması neye bağlı olduğu önemli eğer genetik bir şeyse düzelmez sadece yağlanmasını geciktirirsin kepek konusunda bir tane şampuan almıştım işime şuan yarıyor fakat bitince bıraktıktan sonra ne yapar bilmiyorum o da genetikse tekrar başlayacağını düşünüyorum.
Vichy Dercos Şampuan Kepek Karşıtı Normal ve Yağlı Saçlar 390 ml
Tamamdır gidince anlatayım bakmak isterse filan diye düşündümKirli kirli gitme knk. Yağlı saçlarn nasıl göründüğünü bilirim. Hem koker - Hem şekil almaz - Hemde çok ağırlarşır ve parlak görünür.
Zaten ona durumu anlatırsan o anlar senin saç tipini vs.
Bu yöntemi yeni duydum deneyeceğimBen şampuan kullanımını kaç sene önce bıraktım ve kesin çözüme kavuştum.
Bunun çaresi Sabun arkadaş. Kepek ve yağlı saçlara derman.
Önceleri Dove kullanıyordum sonradan sonraya farkettim ki her sabun pahalı veya ucuz yeterince iş görüyor. Elime geçeni alıp kullanıyorum. Tabi kokusu güzel olsun.
Komple sabunla yıkanıyorum yani. Keyfim yerinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk 2 ay azaldı Sonra komple Kepek kayboldu saçlarım düzene düştü resmen.