Neler Yeni

YAĞLI SAÇ VE KEPEK SORUNU

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar kafam çok fazla yağlanıyor ve kepek var fazlasıyla. Şuan head and shoulders kullanıyorum eskisi gibi etki etmiyor ne önerirsiniz ne yapayım ?( Son 3 aydır aşırı stresli geçiyor.)

2mApoo

80+ Silver
Arkadaşlar kafam çok fazla yağlanıyor ve kepek var fazlasıyla. Şuan head and shoulders kullanıyorum eskisi gibi etki etmiyor ne önerirsiniz ne yapayım ?( Son 3 aydır aşırı stresli geçiyor.)
Saçın yağlıysa dermotoloğa görün. Sana özel medikal şampuan yazması muhtemel
Benim yağ sorunu tamamıyla geçirmese de baya bir yardımcı oldu bu konuda

melidoas6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçın yağlıysa dermotoloğa görün. Sana özel medikal şampuan yazması muhtemel
Benim yağ sorunu tamamıyla geçirmese de baya bir yardımcı oldu bu konuda
Randevu bulamadım açılırsa gidicem o zamana kadar farklı bir şampuna mı geçsem diyorum önerin var mı clear filan

Kontfire

80+ Silver
Eczaneden ketoral ya da kenazol alabilirsin medikal şampuan iyi gelir, her gün kullan bir hafta. Köpükle 3dk masaj yap saç derine. Ilık su ile yıka. Normalden fazla su iç bu sürede. en kısa sürede dermatologa görün.

melidoas6

80+ Silver
Eczaneden ketoral ya da kenazol alabilirsin medikal şampuan iyi gelir, her gün kullan bir hafta. Köpükle 3dk masaj yap saç derine. Ilık su ile yıka. Normalden fazla su iç bu sürede. en kısa sürede dermatologa görün.
Tamam teşekkürler randevu bulabilirsem görüneceğim:)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Market şampuanlarını kullanma başını 2 bilemedin 3 günde bir muhakkak yıka

2mApoo

80+ Silver
Knk sana önerilerim :
Mutlaka dermotoloğa görün randevu açılınca
Asla sıcak suyla yıkama saçını. Ilık - soğuk su olsun
Saçını yıkarkan kafa derine kadar şampuanla yıkama. Sadece saçını ve içini yıka derinlemesine tırnaklarınla veya tarakla yıkama.
Eczacı önerisiyle medikal şampuan alıp haftada 2 defa yıka. (şampuandan şampuana göre değişir ama )
Çok sık sık yıkama. Çünkü kafa derindeki sebum dengesini bozarsan aşırı yağlanma yada kuruluk görünebilir.

melidoas6

80+ Silver
Knk sana önerilerim :
Mutlaka dermotoloğa görün randevu açılınca
Asla sıcak suyla yıkama saçını. Ilık - soğuk su olsun
Saçını yıkarkan kafa derine kadar şampuanla yıkama. Sadece saçını ve içini yıka derinlemesine tırnaklarınla veya tarakla yıkama.
Eczacı önerisiyle medikal şampuan alıp haftada 2 defa yıka. (şampuandan şampuana göre değişir ama )
Çok sık sık yıkama. Çünkü kafa derindeki sebum dengesini bozarsan aşırı yağlanma yada kuruluk görünebilir.
Normalde sıcak suyla yıkardım en iyisi dermatoloğa gideyim peki dermatoloğa saçımı yıkayıp mı gideyim yağlı haliyle mi ?

2mApoo

80+ Silver
Normalde sıcak suyla yıkardım en iyisi dermatoloğa gideyim peki dermatoloğa saçımı yıkayıp mı gideyim yağlı haliyle mi ?
Kirli kirli gitme knk. Yağlı saçlarn nasıl göründüğünü bilirim. Hem koker - Hem şekil almaz - Hemde çok ağırlarşır ve parlak görünür.
Zaten ona durumu anlatırsan o anlar senin saç tipini vs.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Saçının yağlı olması neye bağlı olduğu önemli eğer genetik bir şeyse düzelmez sadece yağlanmasını geciktirirsin kepek konusunda bir tane şampuan almıştım işime şuan yarıyor fakat bitince bıraktıktan sonra ne yapar bilmiyorum o da genetikse tekrar başlayacağını düşünüyorum.

Vichy Dercos Şampuan Kepek Karşıtı Normal ve Yağlı Saçlar 390 ml​

melidoas6

80+ Silver
Saçının yağlı olması neye bağlı olduğu önemli eğer genetik bir şeyse düzelmez sadece yağlanmasını geciktirirsin kepek konusunda bir tane şampuan almıştım işime şuan yarıyor fakat bitince bıraktıktan sonra ne yapar bilmiyorum o da genetikse tekrar başlayacağını düşünüyorum.

Vichy Dercos Şampuan Kepek Karşıtı Normal ve Yağlı Saçlar 390 ml​

Genetik değildir diye düşünüyorum bu aralar dediğim gibi çok stresli geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kirli kirli gitme knk. Yağlı saçlarn nasıl göründüğünü bilirim. Hem koker - Hem şekil almaz - Hemde çok ağırlarşır ve parlak görünür.
Zaten ona durumu anlatırsan o anlar senin saç tipini vs.
Tamamdır gidince anlatayım bakmak isterse filan diye düşündüm:)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben şampuan kullanımını kaç sene önce bıraktım ve kesin çözüme kavuştum.
Bunun çaresi Sabun arkadaş. Kepek ve yağlı saçlara derman.

Önceleri Dove kullanıyordum sonradan sonraya farkettim ki her sabun pahalı veya ucuz yeterince iş görüyor. Elime geçeni alıp kullanıyorum. Tabi kokusu güzel olsun.
Komple sabunla yıkanıyorum yani. Keyfim yerinde.

İlk 2 ay azaldı Sonra komple Kepek kayboldu saçlarım düzene düştü resmen.

melidoas6

80+ Silver
Ben şampuan kullanımını kaç sene önce bıraktım ve kesin çözüme kavuştum.
Bunun çaresi Sabun arkadaş. Kepek ve yağlı saçlara derman.

Önceleri Dove kullanıyordum sonradan sonraya farkettim ki her sabun pahalı veya ucuz yeterince iş görüyor. Elime geçeni alıp kullanıyorum. Tabi kokusu güzel olsun.
Komple sabunla yıkanıyorum yani. Keyfim yerinde.

İlk 2 ay azaldı Sonra komple Kepek kayboldu saçlarım düzene düştü resmen.
Bu yöntemi yeni duydum deneyeceğim

Top Bottom