Öylede denedim 3 gunde bı yıkadım ama hiçbir faydasını göremedim şampuan olarak Clear bioblas hepsini denedim bı işe yaramıyorlar doğal şampuan olarak ne kullanmam gerekKanka olayın şampuanla pek alakası yok saçlarını yıkamaman lazım bir süre. Sürekli yıkamaya alışınca hep istiyor. Kullanacaksan da doğal şampuanlar kullan bıttım sabunu falan gibi markettekilerin hepsi rezalet ürünler.
Bende aynı sorunu yaşadım Defne Sabunu kullan gratiste 30Tl falanSaçım ve cildim aşırı yağlı saç için ne yapsam geçmiyor hem çok yağlı hemde çok kelekleniyor 3 günde bir yıkasamda hergün yıkasamda aynı şampuan önerisi olan varmı benim durumumu yaşayan şimdiden teşekkürler
clear limonlu yağlı saçlar için şampuanı iyiSaçım ve cildim aşırı yağlı saç için ne yapsam geçmiyor hem çok yağlı hemde çok kelekleniyor 3 günde bir yıkasamda hergün yıkasamda aynı şampuan önerisi olan varmı benim durumumu yaşayan şimdiden teşekkürler
haldır şolder iş görürSaçım ve cildim aşırı yağlı saç için ne yapsam geçmiyor hem çok yağlı hemde çok kelekleniyor 3 günde bir yıkasamda hergün yıkasamda aynı şampuan önerisi olan varmı benim durumumu yaşayan şimdiden teşekkürler
ne kadar süre uyguladın 3 günü3 günde bir yıkasamda