Neler Yeni

Yahudiler gerçekten öldürüldü mü?

kraxius

80+ Bronze
Merhaba bu ilk konum olucak biliyorsunuz 2.dünya savaşında akla ilk gelen şey 60 milyon civarı insanın ölmesi değil genelde 6-11 milyon civarında öldürülen yahudiler gelir yani soykırım peki gerçekten öldürüldüler kaynaklaradn baktığıma göre çoğu sayı ve rakamlar askeri ceza mahkemesinden ve bulunan kayıtlardan alınmış bu doğru mu sizce yoksa düşman devletlerden tarafından amaçlı bir propaganda avrupada o dönem yahudi varmıydı Hitlerin yazdığı kitap kavgamda anlatıyor yahudileri çoğu ülkede yasak biliyorsunuz kitabı siz ne düşünüyorsunuz?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Merhaba bu ilk konum olucak biliyorsunuz 2.dünya savaşında akla ilk gelen şey 60 milyon civarı insanın ölmesi değil genelde 6-11 milyon civarında öldürülen yahudiler gelir yani soykırım peki gerçekten öldürüldüler kaynaklaradn baktığıma göre çoğu sayı ve rakamlar askeri ceza mahkemesinden ve bulunan kayıtlardan alınmış bu doğru mu sizce yoksa düşman devletlerden tarafından amaçlı bir propaganda avrupada o dönem yahudi varmıydı Hitlerin yazdığı kitap kavgamda anlatıyor yahudileri çoğu ülkede yasak biliyorsunuz kitabı siz ne düşünüyorsunuz?
Almanlar toplama kampları ile ilgili belgelerin çoğunu kamplarla beraber yaktıklar bu sebeple tam sayı bilinmiyor.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Benim bildiğim 2 milyon kişi öldürüldü.

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Sayıyla ilgili net bir kaynak yok ama tüm tarihçiler soykırımı kabul ederken senin buraya bu soruyu sorman garip olmuş biraz. Birisi deseki hayir öldürülmedi bunlar Amerika'nın oyunu diye diyebilir yani tarih sorularini araştırarak bul foruma isteyen herkesin bir şeyler yazabilicegi yerlere sorma derim

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayıyla ilgili net bir kaynak yok ama tüm tarihçiler soykırımı kabul ederken senin buraya bu soruyu sorman garip olmuş biraz. Birisi deseki hayir öldürülmedi bunlar Amerika'nın oyunu diye diyebilir yani tarih sorularini araştırarak bul foruma isteyen herkesin bir şeyler yazabilicegi yerlere sorma derim
Tüm tarihçiler kabul etmiyor bazı kesim var holokustu inkar eden .

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Birader kafan mı güzel, adamlar dünyanın en büyü soykırımını yaptılar. Hitler acaba yahudi öldürdü mü, yoksa komplo muydu diye soru mu olur, nasıl eğitim alıyorsunuz nerede yaşıyor ne soluyorsunuz, akıl alır gibi değil. Adamları canlı canlı yaktılar, köleden beter fabrikalarda çalıştırdılar, gık diyenin kafasına sıktılar, gelmiş 2 milyon mu öldü 10 milyon mu öldü diye hesap yapıyorsun. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz, nasıl bir eğitim alıyorsunuz akıl almaz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Birader kafan mı güzel, adamlar dünyanın en büyü soykırımını yaptılar. Hitler acaba yahudi öldürdü mü, yoksa komplo muydu diye soru mu olur, nasıl eğitim alıyorsunuz nerede yaşıyor ne soluyorsunuz, akıl alır gibi değil. Adamları canlı canlı yaktılar, köleden beter fabrikalarda çalıştırdılar, gık diyenin kafasına sıktılar, gelmiş 2 milyon mu öldü 10 milyon mu öldü diye hesap yapıyorsun. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz, nasıl bir eğitim alıyorsunuz akıl almaz
Sen nasıl bir insanlık eğitimini aldın? Herkes anadan doğma profesör mü?
Anladık, biliyorsun. Bu bilgini çevrene dağıt ki bilmeyenler öğrensin. Ama nerede yaşadın, ne soluyorsun, nasıl bir eğitim aldın sorgulamak gerekir.

kraxius

80+ Bronze
Boş yapma bilader deden yahudi heralde ondan bu kadar kızdın cevabını ver geç uzatma boş yapma.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Sadece şurada 1 Milyon'dan fazla kişi öldürüldü.
AUSCHWİTZ BİRKENAU NAZİ TOPLAMA KAMPI

Top Bottom