Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,007
merhaba, soru başlıkta baya yakınız sevgilisi felan yok ama siz yinede çok absürt seyler önermeyin lütfen
Çok beğendim güzelmiş ayrıca fiyatları da baya uygun ama daha çok gündelik kullanacağı şeyler mi alsam acabaKardeş şu yeni çıktı böyle cam bi küre standına koyuyorsun parlıyor onlar güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleBöyle şeyler
Kızla baya baya yakınız “agam” diyebiliriz hattaTuttuğu takımın store mağazasından sweat falan alabilirsin öyle ürünler tam hediyelik oluyor
İnstagramda deerwear var forma aldım kaliteli duruyor ama doğum gününe yetişirmi bilemiyorumKızla baya baya yakınız “agam” diyebiliriz hatta. Bu yüzden tuttuğu takımla ilgili bişey almam, Ferrari storedan sweat alacaktimda oda gümrükten geçmiyor sanırsam
![]()
Ooooo ürünler ve fiyatları mükemmel duruyor aynısından hem kıza hem kendime mi alsam diye düsünmedim değil teşekkür ederim 2 hafta var daha doğum gününe yetişir herhalde Leclerc ya da ferrari hoodie almayı düşünüyorumİnstagramda deerwear var forma aldım kaliteli duruyor ama doğum gününe yetişirmi bilemiyorum
deerwear.tr
Geçen sene ferrari forma aldım fiyatına gör hoşuma gitti ve o zamana göre daha fazla kaliteli şey çıkarmışlarOoooo ürünler ve fiyatları mükemmel duruyor aynısından hem kıza hem kendime mi alsam diye düsünmedim değil teşekkür ederim 2 hafta var daha doğum gününe yetişir herhalde Leclerc ya da ferrari hoodie almayı düşünüyorum