Neler Yeni

yakın zamanda epilasyon olan var mı?

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
Arkadaşlar sırt ve ense bölgem için epilasyon olmayı düşünüyorum hangi tür epilasyonu önerirsiniz(galiba türleri varmış buz, iğneli vs.) ve yakın zamanda olan varsa beni fiyat konusunda aydınlatabilir misiniz?

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fiyat yere göre değişir. Başkası 1000 TL-2000 TL ücret isterken başkası daha fazla ister.
Ayrıca hangisi olacağına biz karar veremeyiz çünkü kişinin kıl türü önemli. Bazı kişilerde iğne işe yararken bazısında yaramaz. Sırt zaten fazla kıllı olduğundan buz işe yarar diye düşünüyorum.

Ayrıca iğneli epilasyon genelinde zayıf kıllara uygulanır ve seanstan sonra ağrı yaratabilir.

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat yere göre değişir. Başkası 1000 TL-2000 TL ücret isterken başkası daha fazla ister.
Ayrıca hangisi olacağına biz karar veremeyiz çünkü kişinin kıl türü önemli. Bazı kişilerde iğne işe yararken bazısında yaramaz. Sırt zaten fazla kıllı olduğundan buz işe yarar diye düşünüyorum.

Ayrıca iğneli epilasyon genelinde zayıf kıllara uygulanır ve seanstan sonra ağrı yaratabilir.
teşekkür ederim ücret olarak sadece ortalama ne kadar tutar diye merak ediyorum her yerde değişiklik gösterir tabi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom