- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek benim mi telefonuma ve mesajıma bakmiyolar anlamadım gittiaradım sordum bende 700 gen 3 almak istiyorum onun için aradım öyle dediler bana.
Tek benim mi telefonuma ve mesajıma bakmiyolar anlamadım gittiaradım sordum bende 700 gen 3 almak istiyorum onun için aradım öyle dediler bana.
600 gen 2 için konuşmuştum bugün.Stok şuan az kaldı ama ilerleyen günlerde tekrar açıcaz gibi konuştular.Muhtemelen parça parça giricekler toplu alım yapılmasın diye.700 gen 3 çok zor zaten gen2 yi sordunmu
Mesgul değil açmıyolar yazsam 2 güne cevap veriyorlar bakarız yarın bı tane beyaz 600 daha cekicem 700u begenmezsenarayın sabah tekrardan bende 3-4 defa aradım hepsinde meşgüldü telefonları..
Fena değil hocam malzeme kalitesi yedeğe kesinlikle gider.Ses kalitesi de 600 gen 2 nin biraz altında ama kötü değil.Fiyatına göre çok iyi bence.Recon 200 gelince küçük bir inceleme yazarım bende almak isteyenler için.Yeni olmasa da zamanının iyilerinden.Şu hem 3.5mm hem de şarjlı olması olayını merak ettim.Soruyorum firmaya bekleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malzemesi iyidir 70p ninde heralde bı tane alıyom yedege
Recon kablosuz kullanılıyor mu ? Anlamadım cümleyi tamFena değil hocam malzeme kalitesi yedeğe kesinlikle gider.Ses kalitesi de 600 gen 2 nin biraz altında ama kötü değil.Fiyatına göre çok iyi bence.Recon 200 gelince küçük bir inceleme yazarım bende almak isteyenler için.Yeni olmasa da zamanının iyilerinden.Şu hem 3.5mm hem de şarjlı olması olayını merak ettim.
Kablosuz kullanılmıyor ama şarj edilebiliyormuş.Dahili şarj edilebilir amplifikatör, kulaklığın ses çıkışını güçlendirerek daha yüksek ve etkileyici sesler sunar. Oyunun her detayını net bir şekilde duyarak rekabette avantaj elde edin.Bu şekilde yazıyor sitesinde.Sanırım ses seviyesi ve kalitesi artıyor eğer şarj edersen.Bakalın deniycem bunu da.Recon kablosuz kullanılıyor mu ? Anlamadım cümleyi tam
Merak ettim çok degisikmis bı dene hocam 70p yada ondan yedek almayı düşünüyorumKablosuz kullanılmıyor ama şarj edilebiliyormuş.Dahili şarj edilebilir amplifikatör, kulaklığın ses çıkışını güçlendirerek daha yüksek ve etkileyici sesler sunar. Oyunun her detayını net bir şekilde duyarak rekabette avantaj elde edin.Bu şekilde yazıyor sitesinde.Sanırım ses seviyesi ve kalitesi artıyor eğer şarj edersen.Bakalın deniycem bunu da.
O özelliği bende çok merak ettim hocam kulaklık hakkında çok bir inceleme videosu da bulamadım.Bakalım Çarşamba günü gelince yazıcam.200 daha iyi hocam eski olmasına rağmen.Pazaramadan merhaba150 koduyla 740 liraya aldım ben.Baya iyi fiyatı 600 700ler kadar olmasa da.Merak ettim çok degisikmis bı dene hocam 70p yada ondan yedek almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bilgi verme ihtiyacı duydum stokta ne 700 nede 600p yokmuş gelince biz size yazarız dediler tahminen bir süre yok
Bakalım hayırlısı hayırlı olsunO özelliği bende çok merak ettim hocam kulaklık hakkında çok bir inceleme videosu da bulamadım.Bakalım Çarşamba günü gelince yazıcam.200 daha iyi hocam eski olmasına rağmen.Pazaramadan merhaba150 koduyla 740 liraya aldım ben.Baya iyi fiyatı 600 700ler kadar olmasa da.
Sağolun hocamBakalım hayırlısı hayırlı olsun
Ben 70p almiyom 700p aldım 2 tane heralde uzun seneler götürürSağolun hocam
O zaman gerek yok tabi hocam yedeğe.700p ler çok güzel diyor alanlar.Ben yetişemedim valla 600 e de 700 e de.Hayırlı olsun size de.Ben 70p almiyom 700p aldım 2 tane heralde uzun seneler götürür