ligin başında yedi eğer cidden futboldan anlıyorsan ligin başında alışma ve ısınma süreci olup buradaki sonuçların önemsenmeyeceğini bilirsin sonra 2 takıma 6 galatasaraya 3 attı hakkı yenilmese fenerbahçeyi de yenecekti bunlara ne diyosun?
Bir Hatayspor taraftarı olarak bu maçta Hatay'ın maçı sattığı çok bariz cidden yakıştıramıyorum böyle bir takıma. Özellikle ilk 3 gol buram buram para kokuyor. Şimdi gelip Beşiktaşın oynadığı topu görmüyor musun diyenler olabilir ama burada dava Beşiktaş'ın oynadığı top değil Hatay'ın oynadığı toptur. Forum bu konuda ne düşünüyor?
Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan değil oynamayan bir Hatayspor görüyorum. Yazık cidden Vida'nın elle oynayışı, Ljajic'in ceza sahasında kendini yere bırakması ve üstüne penaltı çalınmasını kimse konuşmadı farkındaysanız. Bein Sports USA olmasa Vida'nın elle oynadığı ve penaltı çalınmayan pozisyonu konuşacak olmayacak. Şu son 6-7 haftada BJK'ya olanlar herhangi başka bir takıma olsa, ülkede gündem olur onun dışında bir şey konuşulmaz ama işte bu sene herkes BJK'yı tutuyor, aklına gelebilecek herkes.
Bu arada bunları (doğruları) söylüyorum diye kızmayın BJK'lılar, şampiyonluğu hak eden bir takım varsa son haftaları saymazsak Beşiktaş'tı.
ligin başında yedi eğer cidden futboldan anlıyorsan ligin başında alışma ve ısınma süreci olup buradaki sonuçların önemsenmeyeceğini bilirsin sonra 2 takıma 6 galatasaraya 3 attı hakkı yenilmese fenerbahçeyi de yenecekti bunlara ne diyosun?