Buraks
80+ Silver
Dahası
Beşiktaşlıyim üstüme alinmiyorumBeşiktaşlı low zekalı arkadaşların mesajlarını okuyunca insan ister istemez kafayı yiyor.
Beşiktaşlıyim üstüme alinmiyorumBeşiktaşlı low zekalı arkadaşların mesajlarını okuyunca insan ister istemez kafayı yiyor.
Asi şehirin adi takımı..Bir Hatayspor taraftarı olarak bu maçta Hatay'ın maçı sattığı çok bariz cidden yakıştıramıyorum böyle bir takıma. Özellikle ilk 3 gol buram buram para kokuyor. Şimdi gelip Beşiktaşın oynadığı topu görmüyor musun diyenler olabilir ama burada dava Beşiktaş'ın oynadığı top değil Hatay'ın oynadığı toptur. Forum bu konuda ne düşünüyor?
Ha bu arada Akintola Beşiktaş'a hayırlı olsun.
Evet, el ile oynadı ve penaltıydı. Hala olabilirdi diyorsun ya çok komiksin Ayrıca Hem Sivas'lı hem BJK taraftarıysan ve futbolun F'sinden anlıyorsan ilk yarıda oynanan Sivas-BJK maçını da hatırlarsın onun hakkındaki düşüncelerin neler? Hani BJK'nın topu dışarı çıkmıştı OUT pozisyonundan gol atmıştı. Acaba bu pozisyona yorumun nedir?Sivaslıyım ve o maç sivas ile oynuyordu sivas vidanin eline deyiyor evet penalti olabilir ama mesafe çok yakindi penalti olmayadabilir
beşiktaş oyuncuların maaşını kesip hataya verdi parayıKendi evimizde Başakşehir ve Galatasaray'ı ölümüne yendik ama niye Beşiktaş'ta böyle oldu ?
HATAY DEPLASMANDA SON 5 MAÇTIR YENEMIYOR VE SADECE 2 GOL ATMIŞLAR ODA BIRI PENALTI NEREDE FORMabi hatay formda ve iyi oynayan bir takım sen ligin başındaki maçla kıyaslayamazssın. 20 yıl öncenin örneğini vermen de komik.
Bir tık satmış gibi görünüyorlar (maçı izlemedim)
İlk gol taça cikmisdi kamera oyle gozukuyordu ama kamera tam gostermiyordu ama o kameraya gore cikiyor topEvet, el ile oynadı ve penaltıydı. Hala olabilirdi diyorsun ya çok komiksin Ayrıca Hem Sivas'lı hem BJK taraftarıysan ve futbolun F'sinden anlıyorsan ilk yarıda oynanan Sivas-BJK maçını da hatırlarsın onun hakkındaki düşüncelerin neler? Hani BJK'nın topu dışarı çıkmıştı OUT pozisyonundan gol atmıştı. Acaba bu pozisyona yorumun nedir?
Ljajic'in kendini yere bırakıp penaltı almasına ne diyorsun bir de?
Oynanan oyunlara değil "şeref" mevuzlarına bakmaya devam siz. Biz oyunumuza bakıyoruz şampiyonluğa zorluyoruz.yo hayır şampiyon olucaksınız zaten ligde ikinci yarıya girdiğimizde belliydi o. sorun bu şeref meselesini tüm büyük takımlar kollanırken veya bu takımlara maç satılırken sadece sizin şeref mevzusu yapmanız.
yakında sizin de kollanmanız bitecek ve 'şerefli üçüncülüklerinize' döneceksiniz.
bu takım 5. ve trabzonun ensesindeydi bu maçtan önce. hiçbir zaman beşiktaştan 6 yiyecek bir takım olmadı ikinci yarıdaHATAY DEPLASMANDA SON 5 MAÇTIR YENEMIYOR VE SADECE 2 GOL ATMIŞLAR ODA BIRI PENALTI NEREDE FORM
buraya bunları yazmanın manası yok olması normal zaten ben bu konuyu bu yüzden açtım.7 OLDU AHAHAHAHAHAHHA