-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,863
adam seviniyor bir şey kudur falan demiyorBuraya yazınca ne oluyor ? Kimi kudurtmaya çalışıyorsun ? Ayrıca Caps Lock kapatmayıda öğrenmelisin..
adam seviniyor bir şey kudur falan demiyorBuraya yazınca ne oluyor ? Kimi kudurtmaya çalışıyorsun ? Ayrıca Caps Lock kapatmayıda öğrenmelisin..
fb gs'ye real madrid bjk'ye fakemardinHatay onlarca maçtır aslan gibiydi bunlara karşı kedi kesildi xd
Kudurun 7 0 falan yazdıadam seviniyor bir şey kudur falan demiyor
7 oldu ahhaha dedim kudurun falan demedimfb gs'ye real madrid bjk'ye fakemardin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kudurun 7 0 falan yazdı
GS yi 3 0 yendiler6-0 ne ya beleşe puan kazanıyorlar hatay spor kim ulan hatay usulü dürüm yapar yerim onları
senin yorumuna saygım sonsuz , bende düşünmedim değil satıyorlar mı diye ama 2-0 olana kadar gayet güzel mücadele ediyordu Hatayben direkt kendi takımım hakkında böyle bir yorum yapıyorum hocam bu konuda en objektif ben olabilriim.
Işte sen KUDURRRAnnesinin telefonu istemiş random basıyor sal çocuğu
hthojpgmdapkofnmpsAha beyler kavga çıkıyor
helal hoş olsun hocamParayı 7 ye katladım teşekkürler hatay
Birilerine kudurtmaya çalıştığı ortada bariz. Çocuk heyecandan Caps Lock açık yazıyor. Boşuna aynı takımı tutuyosunuz diye savunmaya çalışma.adam seviniyor bir şey kudur falan demiyor
tineri bimden alınca böyle oluyorIşte sen KUDURRR
bidaha liverpool vakası yaşansınNeye kudurak kardeş? Biz aksine seviniyoruz. Seneye bi UCL gidin de 5-6 yapıştırsınlar. Az seyir zevki olsun. Alıntıyı görüntüle