Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Valla ben memmunum beşiktaş kazanır diye oynamıştım 5-0 oldu maç
maçı izliyor musun? Hatay hiçbir maçta böyle şeyler yapmadı hemen neticeye bakmayın neticenin öncesinde zaten sorun.Ağlayanlarmı var bir takım ilkyarida 5 gol atamazmı ne alaka hemen satmış muamelesı
hatay defansı otoban gibi salmışlar ama bjk de iyi oynuyormaçı izliyor musun? Hatay hiçbir maçta böyle şeyler yapmadı hemen neticeye bakmayın neticenin öncesinde zaten sorun.
aşağıda beşiktaşlılara da anlatabilir misin hocam bunu? beşiktaş iyi oynuyor zaten.Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan değil oynamayan bir Hatayspor görüyorum. Yazık cidden Vida'nın elle oynayışı, Ljajic'in ceza sahasında kendini yere bırakması ve üstüne penaltı çalınmasını kimse konuşmadı farkındaysanız. Bein Sports USA olmasa Vida'nın elle oynadığı ve penaltı çalınmayan pozisyonu konuşacak olmayacak.
Yukarıda yazdıklarımı okusana, bakalım ne diyeceksin?Alakası bile yok tertemiz maç oynuyor bjk futboldan gram anlamiyorsunuz
abi sonuçlara bakma oynanan topa bak lütfen. zaten direkt sonuca geçildiği için bu forumda biriyle sağlıklı iletişim kurmak zor tartışma konularında.galatasaray 2013 te real madri di 3-2 yenmişte ama ligte yanlış hatırlamıyorsam gençlerbirilği ile berabere kaldı şimdi maçı satmış mı oluyor çok saçma söylediğin ki söyledine göre beşiktaşa satmış hocam iyi takım daha güçlü kadro ve forumda bir takım yenilmezlik serisi yapmışlar çok saçma yani söylediniz
İzliyorum ve hatay çok kotu bjk cok iyi oynuyormaçı izliyor musun? Hatay hiçbir maçta böyle şeyler yapmadı hemen neticeye bakmayın neticenin öncesinde zaten sorun.