Neler Yeni

Yakışmadı Asi Şehir !

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maçı izlemedim yorum yapmıcam. Eğer cidden şike varsa instagram sayfaları az sonra atmaya başlarlar.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Takımlar formunda olmayabilir her şeyi şikeye bağlamamak lazım.
hocam bu takım hiçbir zaman beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe gibi bireysel performansla ayakta kalan takımlardan ilk yarıda 5 yicek bir duruma düşmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam her maç aynı performans olacak diye bir kaide yok
hocam bu takım hiçbir zaman beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe gibi bireysel performansla ayakta kalan takımlardan ilk yarıda 5 yicek bir duruma düşmedi.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Dostum 6 numaralı defans oyuncusunu izlemeni tavisye ederim. Adını unuttum bile ne yaptığını anlayamadım ben çünkü maç içinde. Bunun dışında BJK iyi top oynuyor lafım yok ama Ankaragücü maçı 2 tane kendi kalesine gol (aynı kişiden) bu maçta da 1 tane kendi kalesine gol+üstüne top oynayamayan değil oynamayan bir Hatayspor görüyorum. Yazık cidden Vida'nın elle oynayışı, Ljajic'in ceza sahasında kendini yere bırakması ve üstüne penaltı çalınmasını kimse konuşmadı farkındaysanız. Bein Sports USA olmasa Vida'nın elle oynadığı ve penaltı çalınmayan pozisyonu konuşacak olmayacak. Şu son 6-7 haftada BJK'ya olanlar herhangi başka bir takıma olsa, ülkede gündem olur onun dışında bir şey konuşulmaz ama işte bu sene herkes BJK'yı tutuyor, aklına gelebilecek herkes.
Bu arada bunları (doğruları) söylüyorum diye kızmayın BJK'lılar, şampiyonluğu hak eden bir takım varsa son haftaları saymazsak Beşiktaş'tı.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Maçı izlemedim yorum yapmıcam. Eğer cidden şike varsa instagram sayfaları az sonra atmaya başlarlar.
beşiktaş iyi oynuyor ama hatayın pasları gelişi güzel kaleci sırf kale boş kalmasın diye geçmiş gibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bir Hatayspor taraftarı olarak bu maçta Hatay'ın maçı sattığı çok bariz cidden yakıştıramıyorum böyle bir takıma. Özellikle ilk 3 gol buram buram para kokuyor. Şimdi gelip Beşiktaşın oynadığı topu görmüyor musun diyenler olabilir ama burada dava Beşiktaş'ın oynadığı top değil Hatay'ın oynadığı toptur. Forum bu konuda ne düşünüyor?

Ha bu arada Akintola Beşiktaş'a hayırlı olsun.
galatasaray 2013 te real madri di 3-2 yenmişte ama ligte yanlış hatırlamıyorsam gençlerbirilği ile berabere kaldı şimdi maçı satmış mı oluyor çok saçma söylediğin ki söyledine göre beşiktaşa satmış hocam iyi takım daha güçlü kadro ve forumda bir takım yenilmezlik serisi yapmışlar çok saçma yani söylediniz

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Alakası bile yok tertemiz maç oynuyor bjk futboldan gram anlamiyorsunuz

Top Bottom