yazılan yorumlara demiştim tabii ki adamla bir derdim yokAga Siz Manyak Mısınız ? Adamın Para sayıp aldığı sistem, yaptığı test sonucu çeşitli arızalar vermiş. Adam yardım istiyor.
Allah akıl fikir versin.
Bu Arada Hangi uygulamaları denemişti arkadaş ?
Yeni bir C4 furyası doğuyor hissediyorumPSU'dan kaynaklanma olasılığı kaç @Abdullah Hacıgül?
Furmark ve prime95 i ayni anda actimAga Siz Manyak Mısınız ? Adamın Para sayıp aldığı sistem, yaptığı test sonucu çeşitli arızalar vermiş. Adam yardım istiyor.
Allah akıl fikir versin.
Bu Arada Hangi uygulamaları denemişti arkadaş ?
Furmark ve prime95Oradaki stress test uygulamalarıyla PC bu hale geliyorsa gerçekten PC'de sıkıntı var demek. Normalde olmaması gereken bir şey. Tam olarak hangi uygulamaları denemiştin?
Abi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sinerji ile görüşüp degisim mi istiyimCiddi
Sistem Sıkıntılı, Hemen Garantiye Gönder.Furmark ve prime95 i ayni anda actim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Furmark ve prime95
Abi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sinerji ile görüşüp degisim mi istiyim
PUBG indirdim yapay zakayla alistirmaya girerken yine bu ekran geldi.
Pc kapandi, kasanin isiklari yanıyor ama ekranda bu görüntü cikiyor
Ekran gelmedigi icin kasanin arkasindaki dugmeden kapattim 1 2 dakika sonra tekrar acmaya calisicamDüzeldi mi bilgisayarın açılıyor mu şimdi ? Yoksa hala aynı hata mı ? İşlemci üzerinde stok soğutucu varsa fazla ısındığı için kapanmış olabilir.
Su an açıldı pubg de yapay zeka ya karşı oyuna girdim şimdilik iyiDüzeldi mi bilgisayarın açılıyor mu şimdi ? Yoksa hala aynı hata mı ? İşlemci üzerinde stok soğutucu varsa fazla ısındığı için kapanmış olabilir.
Bu değerler nasılMSI afterburner indir ve oyun içi sıcaklıklarını kontrol et.
Çok kafa adamsın Abdullah abi yaCiddi
Aynı testi bir daha yap tekrar aynı problemi yaşatıp yaşatmaması önemli tekrar sorun olursa yüksek ihtimal problem PSU ile kaynaklı.Ekran gelmedigi icin kasanin arkasindaki dugmeden kapattim 1 2 dakika sonra tekrar acmaya calisicam
Su an açıldı PUBG de yapay zeka ya karşı oyuna girdim şimdilik iyi