Yardım Yan binada fiber bizde VDSL neden?

Reaksiyon skoru
2
Yan binada birbirine yapışık binalar yan bina yeni sorgulama yaptığımda orda fiber bizde VDSL ne yapmalıyım kendi binamıza bağlatmak için? (Kirada oturuyorum)

Yan binada birbirine yapışık binalar yan bina yeni sorgulama yaptığımda orda fiber bizde VDSL ne yapmalıyım kendi binamıza bağlatmak için? (Kirada oturuyorum)
size port çıkmamışlar sanırım Türk Telekom ile görüşün

Bizim bina full VDSL yan bina fiber yeni bina olduğu için nasıl bir yol izlemek gerekir
Türk Telekomu arayıp durumu anlatın onlar sizi yönlendirir büyük ihtimalle TT altyapısı kullanıyorsunuz iki bina olarak bölge binasından başvuru isteyebilirler sanırım

bina kendi özel ücretini ödeyerek cektirdiyse paylasmayabilir turktelekomu arayıp söylemek lazım

Yapışık binalar çekmek maliyetli olmaz diye düşünüyorum
yok demek istedigim su sekilde örnegin fiber kutunun cekim maliyetleri ortalama 300 k arti kdv vs dedigimizde kendi adına cektirebiliyorsun mesela arkadasımın kendi evine özel kutu cektirdi onu ondan baska bir daire kullanamıyor anlasması varsa diye söyledim öyle

yok demek istedigim su sekilde örnegin fiber kutunun cekim maliyetleri ortalama 300 k arti kdv vs dedigimizde kendi adına cektirebiliyorsun mesela arkadasımın kendi evine özel kutu cektirdi onu ondan baska bir daire kullanamıyor anlasması varsa diye söyledim öyle
He orasını bilmiyorum müşteri hizmetleri arasam işlem sağlar mı zira müşteri hizmetleri genelde bilgisiz en ufak arızada kapat açtan başka bir şey bilmiyorlar

Yeni binada mevcut altyapı olmadığı için, fiber bağlamışlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri