Neler Yeni

Yan Ekran

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Arkadaşlar 2. Ekran Bana Zarar mı Yarar mı Sizce ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nasıl soru ya?

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Haklısın Ama Bu Oyunlarda Falan Ne Kadar Performans Etkiler ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Soruyu anlayamadım ne yaptığını belirtmemişsin ki mesela yayın mı yapmak istiyorsun sadece oyun mu oynayacaksın photoshop mu yapacaksın video mu editleyeceksin. Ne yaptığına bağlı bir şeyin yarar mı zarar mı olduğu ilk önce onu belirt.

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Soruyu anlayamadım ne yaptığını belirtmemişsin ki mesela yayın mı yapmak istiyorsun sadece oyun mu oynayacaksın photoshop mu yapacaksın video mu editleyeceksin. Ne yaptığına bağlı bir şeyin yarar mı zarar mı olduğu ilk önce onu belirt.
Oyun Oynuyorum Yayın Açıyorum Her Şeyi Düşünebilirsin

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yayın açıyorsan 2. ekran şart çünkü chati nasıl görücen 2 de bir alt tab yaparak mı o zaman 2. ekran yararlı oyun için ben 2. monitörü en son düşünmeni öneririm pcnde eksik bir parça varsa onu tamamlarsın güçlendirirsin her şey olduktan sonra paran kalıyorsa alırsın 2. monitör ama yayın açıcam diyorsan 2. monitör işine yarar

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Peki Oyun İçi Performansta Etkisi Nedir ?
Yayın açıyorsan 2. ekran şart çünkü chati nasıl görücen 2 de bir alt tab yaparak mı o zaman 2. ekran yararlı oyun için ben 2. monitörü en son düşünmeni öneririm pcnde eksik bir parça varsa onu tamamlarsın güçlendirirsin her şey olduktan sonra paran kalıyorsa alırsın 2. monitör ama yayın açıcam diyorsan 2. monitör işine yarar

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Peki Oyun İçi Performansta Etkisi Nedir ?
tabii ki de performansı etkiler 1. monitörünüz 1920x1080 çözünürlüğünde, bilgisayar ona o çözünürlüğü oluşturuyor sonra 2. monitör geliyor o da 1920x1080 e bilgisayar 2 tane 1920x1080 çözünürlük oluşturmak zorunda kalıyor performansı düşürür o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ben böyle biliyorum olayı ama çok düşüreceğini sanmam 10 fps maks düşürür . Bu konuda 2 monitörü olanlara sormanız daha iyi olur çünkü tek monitörüm var ne de olsa kesin bir şey söyleyemem.

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Teşekkür Ederim :)
tabii ki de performansı etkiler 1. monitörünüz 1920x1080 çözünürlüğünde, bilgisayar ona o çözünürlüğü oluşturuyor sonra 2. monitör geliyor o da 1920x1080 e bilgisayar 2 tane 1920x1080 çözünürlük oluşturmak zorunda kalıyor performansı düşürür o yüzden.

Yani ben böyle biliyorum olayı ama çok düşüreceğini sanmam 10 fps maks düşürür . Bu konuda 2 monitörü olanlara sormanız daha iyi olur çünkü tek monitörüm var ne de olsa kesin bir şey söyleyemem.

Yan Ekran Ana Ekrandan Küçük Ya Bende Etki Edeceğini Sanmıyorum.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Teşekkür Ederim :)

Yan Ekran Ana Ekrandan Küçük Ya Bende Etki Edeceğini Sanmıyorum.
O zaman daha az etkisi olur tabi oluyorsa tekrardan söylüyorum tek monitörüm olduğu için farkı ne kadar olacağını kestiremiyorum. Muhtemelen anlamazsınız bile.

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Teşekkür Ederim Sana İlgilendiğin İçin
O zaman daha az etkisi olur tabi oluyorsa tekrardan söylüyorum tek monitörüm olduğu için farkı ne kadar olacağını kestiremiyorum. Muhtemelen anlamazsınız bile.

Top Bottom