Yan monitör olarak bu monitör alınır mı

Reaksiyon skoru
52
Son düzenleme:
G3 serisine çok sıkıntılı diyorlar. İyice araştırman lazım.

anlamadım ana monitorun yanında yan mı çevirip kullanacaksın? Kullanım amacı sadece discord youtube ise ucuz bir şey alabilirsim 2000 lira gibi

evet yan monitör olarak kullanıcam bazen dik bazen de yatay kullanıcam
bence 1440p yeni bir monitor alıp (sistemini bilmiyorum varsıyorum) şu an kullandığını ikinci monitor yap. Bence mantıksız ikinci monitor olarak kullanacağın şeye 4k para vermek.

bence 1440p yeni bir monitor alıp (sistemini bilmiyorum varsıyorum) şu an kullandığını ikinci monitor yap. Bence mantıksız ikinci monitor olarak kullanacağın şeye 4k para vermek.
2060 lı bir sistemim var çoğu oyunda 2k destekliyeceğini düşünmüyorum o yüzden ikinci monitör olarak 1080 düşünüyorum en azından 2-3 sene içinde sistemim değişmeyeceğim o şekilde düşünüyorum

2060 lı bir sistemim var çoğu oyunda 2k destekliyeceğini düşünmüyorum o yüzden ikinci monitör olarak 1080 düşünüyorum en azından 2-3 sene içinde sistemim değişmeyeceğim o şekilde düşünüyorum
bende de 2060 superli sistem var. 2k da hiç bir oyunu oynayamıyom düzgün. Ama yinede gittim 2k ekran aldım. asdbasdas bence daha ucuz yollu bir şey bak ama yine de sen bilirsin.

bende de 2060 superli sistem var. 2k da hiç bir oyunu oynayamıyom düzgün. Ama yinede gittim 2k ekran aldım. asdbasdas bence daha ucuz yollu bir şey bak ama yine de sen bilirsin.
bu g3 lerde ghosting problemi falan var diyorlar ama ana ekran olarak kullanmaycağım yanda ya vscode açık olcak ya da işte ne biliyim proje falan yaparken 3d çizim yaparken teknik çizim yanda olacak şekilde, senin önerdiğin ucuz yollu bir monitör varmı birde ana monitör 144 hz ya yan monitör olarak 60hz kullansam çok göze batar diye bi düşüncem de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/VIEWSONIC...computers&sprefix=monitö,computers,169&sr=1-5

böyle bir üründe var bu ayriyetten ips panel birde benim için tek dezavantajı bu döndürme olayları falan bunu önerir misin

Geri