Yan monitör tavsiyesi.

Pukican

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhabalar ben 27inç ana monitörümün yanına bir yan monitör bakıyorum . Yan monitörde sadece bide , discord , Spotify gibi uygulamaları kullanacağım. Ana isteğim küçük boyutlu olması , 24inçten küçüğü varsa sevinirim. Monitörü dikey kullanmayı düşünüyorum bu sebeple çerçeveleri çok kalın olmazsa iyi olur. Yan monitörü ilerde yatayda kullanabilirim. Önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden .

Merhabalar ben 27inç ana monitörümün yanına bir yan monitör bakıyorum . Yan monitörde sadece bide , discord , Spotify gibi uygulamaları kullanacağım. Ana isteğim küçük boyutlu olması , 24inçten küçüğü varsa sevinirim. Monitörü dikey kullanmayı düşünüyorum bu sebeple çerçeveleri çok kalın olmazsa iyi olur. Yan monitörü ilerde yatayda kullanabilirim. Önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden .
Bütçe Aralığı Verirsen Daha İyi Bir Ürün Bakmaya Çalışırız :)

Samsung Odsey G3 Kullanıyorum Çerçevesi Yok Neredeyse İlk Aldığımda Düştümü Acaba Demiştim

Rica Ederim Samsung Alırsan Daha Güzel Olur Boyutu Ve Dik Duruşu Gayet Güzel .

Asaleti Yeter Samsungun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Ama O Kadar Çıkacaksa Daha İyisini Atardım Ben .
Hocam va öneriniz varmı. Gece kullanımım daha çok IPS biraz sıkıntı çıkarmasın. Fiyatlarda artabilir va ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-xiaomi-redmi-rmmnt215nf-21-5-full-hd-fiyati,294411280.html
bu monitor işini görür. Yan monitorde hz çok önemli değil. Benım yan monıtor 60hz hiç sıkıntı çekmiyorum. Markası da iyi. Değerlendirme puanıda yüksek
Yorumları olumlu gibi bunda bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,879
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri