Neler Yeni

Yan sanayi DS4 v2 önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,357
Evde FC24 oynayabilmek için gamepad alıcam arkadaşlar, normalde paraya kıyıp dualsense alacaktım da ne gerek var dedim.
Çakma kaliteli 600 lira bandında DS4 önerebilir misiniz? Bluetooth dongle ım var.

buna bakabilirsin 3 yıldır fln bende geçenlerde bozuldu sanmıştım meğersem kablosu bozulmuş ondan şarj almayıp çalışmamış .d ben memnunum daha iyisi vardır belki

buna bakabilirsin 3 yıldır fln bende geçenlerde bozuldu sanmıştım meğersem kablosu bozulmuş ondan şarj almayıp çalışmamış .d ben memnunum daha iyisi vardır belki

Hocam bu v2 mi düz olanı mı?

Son düzenleme:
Hepsiburadan bakabilirsin ben ordan almıştım zamanında 200tl ye aldım gayette sağlamdı

torima bakabilirsiniz. bende hem orjinal ds4 hem torima var şahsen ayırt etmiyorum elime hangisi gelirse oynuyorum arada fark hissetmiyorum .

torima bakabilirsiniz. bende hem orjinal ds4 hem torima var şahsen ayırt etmiyorum elime hangisi gelirse oynuyorum arada fark hissetmiyorum .
Bu mu hocam? Buysa birazdan sipariş geçeyim

evet bu , idefix ya da çiçeksepetinde 490 civarı olması lazım , 3-4 gün içinde bende tekrardan alacağım
Çiçek sepetinde 490 lira hocam, alayım bakalım umarım sorun yaşamam :D
Gamepadlerin yorumlarına bakıyorum, çok fazla sorun yaşayan insan gördüm. Şansa bakalım

hayırlı olsun , teknoloji şans işi . şikayet var gibi yerlere bakarsanız orjinalleri de şikayet dolu zaten şaahsen oralara hiç bakmıyorum.

hayırlı olsun , teknoloji şans işi . şikayet var gibi yerlere bakarsanız orjinalleri de şikayet dolu zaten şaahsen oralara hiç bakmıyorum.
Hocam kol geldi, orjinal ds4 den hiç bir farkı yok nerdeyse, bi ps tuşunda logo yok. Kalite falan süper, gecikme de hissetmedim.
Ama bir sorunum var, şarjını görmek için telefona bağladım şarjı 100 gözüküyordu, bi 1 saat oyun oynadım. Sonra farklı bi oyun oynarken kol hemen kapanmaya başladı, şarja taktım turuncu ışık yanıp sönüyor.
Ben bu kolun şarjını nasıl öğreneceğim? kol da sorun mu var yoksa şarjı mı yok

Hocam kol geldi, orjinal ds4 den hiç bir farkı yok nerdeyse, bi ps tuşunda logo yok. Kalite falan süper, gecikme de hissetmedim.
Ama bir sorunum var, şarjını görmek için telefona bağladım şarjı 100 gözüküyordu, bi 1 saat oyun oynadım. Sonra farklı bi oyun oynarken kol hemen kapanmaya başladı, şarja taktım turuncu ışık yanıp sönüyor.
Ben bu kolun şarjını nasıl öğreneceğim? kol da sorun mu var yoksa şarjı mı yok
hayırlı olsun , benimde deneyimim seninle aynı şekilde . şarj konusunda ise büyük ihtimalle şarjı bitmiştir , turuncu ışık tamamen sönünce şarjı dolmuş olacak ama adaptör ile değil bilgisayar üzerinden şarj et . bilgisayarda ds4windows uygulaması ile şarjını öğrenebilirsin.

hayırlı olsun , benimde deneyimim seninle aynı şekilde . şarj konusunda ise büyük ihtimalle şarjı bitmiştir , turuncu ışık tamamen sönünce şarjı dolmuş olacak ama adaptör ile değil bilgisayar üzerinden şarj et . bilgisayarda ds4windows uygulaması ile şarjını öğrenebilirsin.
ds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?
Tamamdır hocam kurdum, şu an %63 gösteriyor şarjı. Umarım sorun şarjdandır :D

Geri