Hocam bu v2 mi düz olanı mı?buna bakabilirsin 3 yıldır fln bende geçenlerde bozuldu sanmıştım meğersem kablosu bozulmuş ondan şarj almayıp çalışmamış .d ben memnunum daha iyisi vardır belki
![]()
PoloSmart PSG05 PS4 Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PoloSmart PSG05 PS4 Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PoloSmart PSG05 PS4 Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
v2 olması lazım yani ytden bakarsanız zaten ışık yönünden anlarsınızHocam bu v2 mi düz olanı mı?
evet bu , idefix ya da çiçeksepetinde 490 civarı olması lazım , 3-4 gün içinde bende tekrardan alacağımBu mu hocam? Buysa birazdan sipariş geçeyim![]()
Çiçek sepetinde 490 lira hocam, alayım bakalım umarım sorun yaşamamevet bu , idefix ya da çiçeksepetinde 490 civarı olması lazım , 3-4 gün içinde bende tekrardan alacağım
hayırlı olsun , teknoloji şans işi . şikayet var gibi yerlere bakarsanız orjinalleri de şikayet dolu zaten şaahsen oralara hiç bakmıyorum.Çiçek sepetinde 490 lira hocam, alayım bakalım umarım sorun yaşamam
Gamepadlerin yorumlarına bakıyorum, çok fazla sorun yaşayan insan gördüm. Şansa bakalım
Hocam kol geldi, orjinal ds4 den hiç bir farkı yok nerdeyse, bi ps tuşunda logo yok. Kalite falan süper, gecikme de hissetmedim.hayırlı olsun , teknoloji şans işi . şikayet var gibi yerlere bakarsanız orjinalleri de şikayet dolu zaten şaahsen oralara hiç bakmıyorum.
hayırlı olsun , benimde deneyimim seninle aynı şekilde . şarj konusunda ise büyük ihtimalle şarjı bitmiştir , turuncu ışık tamamen sönünce şarjı dolmuş olacak ama adaptör ile değil bilgisayar üzerinden şarj et . bilgisayarda ds4windows uygulaması ile şarjını öğrenebilirsin.Hocam kol geldi, orjinal ds4 den hiç bir farkı yok nerdeyse, bi ps tuşunda logo yok. Kalite falan süper, gecikme de hissetmedim.
Ama bir sorunum var, şarjını görmek için telefona bağladım şarjı 100 gözüküyordu, bi 1 saat oyun oynadım. Sonra farklı bi oyun oynarken kol hemen kapanmaya başladı, şarja taktım turuncu ışık yanıp sönüyor.
Ben bu kolun şarjını nasıl öğreneceğim? kol da sorun mu var yoksa şarjı mı yok
ds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?hayırlı olsun , benimde deneyimim seninle aynı şekilde . şarj konusunda ise büyük ihtimalle şarjı bitmiştir , turuncu ışık tamamen sönünce şarjı dolmuş olacak ama adaptör ile değil bilgisayar üzerinden şarj et . bilgisayarda ds4windows uygulaması ile şarjını öğrenebilirsin.
Tamamdır hocam kurdum, şu an %63 gösteriyor şarjı. Umarım sorun şarjdandırds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?