ne gibi hata alıyorsunuz ? bu konuda çok bilgim yok ama elimden geldikçe yardımcı olurum .ds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?
ne gibi hata alıyorsunuz ? bu konuda çok bilgim yok ama elimden geldikçe yardımcı olurum .ds4windows uygulamasını kuramadım hocam, yardımcı olabilir misiniz?
Yaptım hocam, şarjı doluyor şu an.ne gibi hata alıyorsunuz ? bu konuda çok bilgim yok ama elimden geldikçe yardımcı olurum .
1 ay oldu p4 plus modeli elimde gerçekten çok iyi . Stokta olsa p4 plus alcaktim yine ergonomik olarak DS5 zaten bayağı iyi ama stoğu bitmiş o yüzden doubleshock modelini alicam iç yapıları aynı zaten. Elimde orjinal DS4 te var inan onu kullanmiyorum.Yaptım hocam, şarjı doluyor şu an.
1-2 hafta kullandıktan sonra deneyimimi yazarım, ona göre öneririm herkese
hem fiyatı çok uygun hem ds4 ile farkı yok yani
Hocam dediğiniz p4 plus bu mu? Sanki Abdullah abinin hikayesinde görmüştüm bunu.1 ay oldu p4 plus modeli elimde gerçekten çok iyi . Stokta olsa p4 plus alcaktim yine ergonomik olarak DS5 zaten bayağı iyi ama stoğu bitmiş o yüzden doubleshock modelini alicam iç yapıları aynı zaten. Elimde orjinal DS4 te var inan onu kullanmiyorum.
Bunun beyaz halı , torimanin ürünü bendeki. Cidden kaliteli ürün .Hocam dediğiniz p4 plus bu mu? Sanki Abdullah abinin hikayesinde görmüştüm bunu.
Ne kadar kaliteli bu
hocam ds4 uygulamasını indirdim, onu açtığımda arada imput lag falan oluyor. Oyun oynarken tuşa basıyorum 10 saniye sonra algılıyor.Bunun beyaz halı , torimanin ürünü bendeki. Cidden kaliteli ürün .
Şahsen o programı GTA dışında kullanmıyorum . GTA da stock olarak çalışmıyor program istiyor.hocam ds4 uygulamasını indirdim, onu açtığımda arada imput lag falan oluyor. Oyun oynarken tuşa basıyorum 10 saniye sonra algılıyor.
Onu kapatıp kullandığımda bir sorun olmadı şu anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 , 5 saat civarı . Orijinali 7 saat veriyor .Hocam bu kolun sarji sizde kac saat gidiyor? Ben bugun 3-5 saat arasi kullandim bitti sarji.