özentilik yapmayacağından eminsen oynasın hevesini alsın en azından12 yaşında kardeşim var bu oyunu oynamak istiyor sizce oynaya bilir mi yaş sınırı nedir 12 yaşındaki çocuğun oynamasında sorun olur mu?
oynama değince oynamıyor ama 11 yaşında da istedi o zaman seneye dedim bugün geldi abi 1 sene geçti yükliyelim mi dedi. bende o oyundan anlamadığımdan bilen biri çıkar diye sorayım dedimözentilik yapmayacağından eminsen oynasın hevesini alsın en azından
Oyun +18 zaten. Kanunsal olarak oynaması yasakoynama değince oynamıyor ama 11 yaşında da istedi o zaman seneye dedim bugün geldi abi 1 sene geçti yükliyelim mi dedi. bende o oyundan anlamadığımdan bilen biri çıkar diye sorayım dedim
kesinlikle herkes kanunlara uyuyorOyun +18 zaten. Kanunsal olarak oynaması yasak![]()
ya bırak oynasın zaten böyle bir oyun oynadı diye okulda aynı şeyleri yapacağını sanmıyorum yinede sen bilirsin12 yaşında kardeşim var bu oyunu oynamak istiyor sizce oynaya bilir mi yaş sınırı nedir 12 yaşındaki çocuğun oynamasında sorun olur mu?