Neler Yeni

Yandere Simulator yaş sınırı nedir?

ceto95

80+
Reaksiyon skoru
51
12 yaşında kardeşim var bu oyunu oynamak istiyor sizce oynaya bilir mi yaş sınırı nedir 12 yaşındaki çocuğun oynamasında sorun olur mu?

Oynatma.
Oyundan bir sahne.
1655474356154.png

12 yaşında kardeşim var bu oyunu oynamak istiyor sizce oynaya bilir mi yaş sınırı nedir 12 yaşındaki çocuğun oynamasında sorun olur mu?
özentilik yapmayacağından eminsen oynasın hevesini alsın en azından

Oynatma. Sevdiğin çocuk için bütün okula kan kusturduğun bir oyun. Ne kadar suç varsa bu oyunda. Kavga, dövüş, vurma, kırma, adam kaçırma, işkence.

özentilik yapmayacağından eminsen oynasın hevesini alsın en azından
oynama değince oynamıyor ama 11 yaşında da istedi o zaman seneye dedim bugün geldi abi 1 sene geçti yükliyelim mi dedi. bende o oyundan anlamadığımdan bilen biri çıkar diye sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani oyun 12 yaşındaki çocuklara uygun değil tamam teşekkürler. tekrar seneye diyeyim :ROFLMAO:

oynama değince oynamıyor ama 11 yaşında da istedi o zaman seneye dedim bugün geldi abi 1 sene geçti yükliyelim mi dedi. bende o oyundan anlamadığımdan bilen biri çıkar diye sorayım dedim
Oyun +18 zaten. Kanunsal olarak oynaması yasak :)

ya bırak oynasın zaten böyle bir oyun oynadı diye okulda aynı şeyleri yapacağını sanmıyorum yinede sen bilirsin

Aklıma geldi indirem.

yani ben ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım o zaman da o yaşlardaydım eğlenceliydi. Hele şehiri açtığı zaman geliştirici şaşırmıştım. 30fps oynanış keyfi ile gts450'mi zorluyodum. :D

Geri