Neler Yeni

Yangınların asıl amacı ne?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

siprex

80+
Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için terör örgütü tarafından yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun. vatan hainleri yorumda kuduruyor PKK seviciler sizi .
şöyle bir video var :/

Ekler

• ülkem ahh.png
    ülkem ahh.png
    963.1 KB · Hit: 30
Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eğer ki amaç gündemi değiştirmek ise bunu her kim yapıyorsa arkasında kim varsa din dil ırk ayrımı yapmadan söylüyorum ki allah belalarını versin.

Aware

80+ Silver
Kim niye gündemi değiştirsin? Bu dediklerin yönetimin işine gelmeyen şeyler. Sen bunue devlet mi yapıyor demek istiyorsun?

siprex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ki amaç gündemi değiştirmek ise bunu her kim yapıyorsa arkasında kim varsa din dil ırk ayrımı yapmadan söylüyorum ki allah belalarını versin.
Manavgat'a 30 km uzaktayım buradan bile yangını hissediyoruz Allah sabır versin çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim niye gündemi değiştirsin? Bu dediklerin yönetimin işine gelmeyen şeyler. Sen bunue devlet mi yapıyor demek istiyorsun?
peki sen bunu benim devlet suçlaması yaptığımla mı ima ediyorsun? sen kimsin peki kardeş. uzaklaş buradan bilgin yoksa soru sorma yorum yaz lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Dostlar artı olarak bir bilgi adını vermek istemediğim bir kaç terör örgütünün liderleri sayılacak kadar üst rütbede olan bazı kişilerin röportajımsı videoları mevcut kişilerin dedikleri , ima ettikleri : Elimizde bir koz kalmazsa bile kibritimiz var.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Yanan hayvan fotoğraflarını görünce içim yandı.
Bide en acı verici ölüm şeklinin yanarak ölmek olması paramparça ediyor beni :(
"Bütün insanlar suçlu değildir ama bütün hayvanlar masumdur..."

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Şuan seni bunu deditiyorsa kısmı olarak başarmışlar demektir

Aware

80+ Silver
Manavgat'a 30 km uzaktayım buradan bile yangını hissediyoruz Allah sabır versin çok zor.

peki sen bunu benim devlet suçlaması yaptığımla mı ima ediyorsun? sen kimsin peki kardeş.
Hiç bir devlet bunu yapmaz heleki yangın söndürme araçlarının bazılarını kullanmayan devletin en son yapacağı bir iş bunda da suçlamayın be.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

peki sen bunu benim devlet suçlaması yaptığımla mı ima ediyorsun? sen kimsin peki kardeş. uzaklaş buradan bilgin yoksa soru sorma yorum yaz lütfen.
bunu açıkcası afganlar yaptı gibime geliyor tweetler görüyorum arapça, biz afganlar olarak türklere tarihini hatırlatmalı istanbulu ateşe vermeliyiz gibi vs vs.
instagramda post görmüştüm kaynak bulunca atacağım.

siprex

80+
Hiç bir devlet bunu yapmaz heleki yangın söndürme araçlarının bazılarını kullanmayan devletin en son yapacağı bir iş bunda da suçlamayın be.
Devlet diyen sensin kafanız iyi mi?? devleti suçlayan yok spam yapmayın.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
şöyle bir video var :/
Olabilir fakat gündemi değiştirmek için bu kadar saçma bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Avare gönlüm avare

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR