Yanık kokusu ve açılmıyor

Qruff

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar geçen günlerde laptobumdan oyuna girip lavaboya gittim geldiğimde ise laptop kapalıydı ve odada yanık kokusu vardı oyun sadece ekran kartımı kullanıyordu ve ekran kartımın sıcaklığı 90 derecelerdeydi ama uzun zamandır böyle kullandığımdan bir şey olacağını tahmin etmiyordum şuan bilgisayar hiç açılmıyor ve bir ışık vesayre yanmıyor anakartta porblem olmuş olabilir mi ?
Sistem : i7 7700hq
Gtx1050 ti 4 gb
16 gb ram
1 tb harddisk
250 gb ssd

Arkadaşlar geçen günlerde laptobumdan oyuna girip lavaboya gittim geldiğimde ise laptop kapalıydı ve odada yanık kokusu vardı oyun sadece ekran kartımı kullanıyordu ve ekran kartımın sıcaklığı 90 derecelerdeydi ama uzun zamandır böyle kullandığımdan bir şey olacağını tahmin etmiyordum şuan bilgisayar hiç açılmıyor ve bir ışık vesayre yanmıyor anakartta porblem olmuş olabilir mi ?
Sistem : i7 7700hq
Gtx1050 ti 4 gb
16 gb ram
1 tb harddisk
250 gb ssd
İyi bir teknik servise verin. Bizim yapabilceğimiz bir şey yok.

Yanık kokusu varsa iş ciddidir, bilgisayarı açmaya çalışmayın en yakın zamanda servise başvurun.

Laptop biraz sıkıntılı anlamıyorsanız açmamanız iyi olur. Garantisi devam ediyorsa göndermelisiniz eğer etmiyorsa iyi bir servise başvurabilirsiniz

Bu bugünkü ilk konu değil galiba ( ekran kartı veya anakart yanmış olabilir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri