Bana lazım değil 75 TL'den saticamSteam cüzdan kodu?
Benim var 200 TL 100 TL indirim 75 TL hemen paketliyim abimeİhtiyacı olmayan varsa kod satın alabirim
75 tl çok be kanka.Bana lazım değil 75 TL'den saticam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim var 200 TL 100 TL indirim 75 TL hemen paketliyim abime
200 TL lik kod alıyorsun bununla Steam vs daha farklı şeyler75 TL çok be kanka.
%5 indirimle zaten senden satın aldığım fiyata alabiliyorum öyle düşün bir de200 TL lik kod alıyorsun bununla Steam vs daha farklı şeyler
50 TL olur son uyarsa%5 indirimle zaten senden satın aldığım fiyata alabiliyorum öyle düşün bir de
Olayı tam anlamadım. 50 TL ye 200 TL lik kod mu satıyorsun?50 TL olur son uyarsa
200 TL'lik ürün 100 TL indirimle 100 TL'ye geliyor isteğini alırsın örnek Steam kodu 200 TL'lik Steam kod 100 TL oluyor bende 50 TL satıyorum indirim kodunu ihtiyacı olan kullansinOlayı tam anlamadım. 50 TL ye 200 TL lik kod mu satıyorsun?
Evet vodafone olanlar ise kampanyaya katılamıyor çok saçma.vodafonlu olmayanlar kampanyaya katılabiliyormu
vodafonlu değilim ama internet sitesine atıyor beniEvet vodafone olanlar ise kampanyaya katılamıyor çok saçma.
Hiç bir fikrim yok onunla ilgilivodafonlu değilim ama internet sitesine atıyor beni
Kodu sattım başka telefonlarda var evde deniycem hepsiniHiç bir fikrim yok onunla ilgili