Zeitgest
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Arkadaşlar ürünün fiyatı cazip duruyor. İhtiyacı olan faydalanabilir.
Bende takılı 420. İşlemci yük altında 43 derece çalışıyorsahsen bu paraya kasam sıgar artıc 420 lık yınede alamazsam enemax 360 lık alırdım 420 lık artıc kafa tutuyor
Enermaxdan daha uyguna daha güçlü pompaya sahip bi model var. Enermaxdan daha iyi, 360mm kalınlığı da 27mm.sahsen bu paraya kasam sıgar artıc 420 lık yınede alamazsam enemax 360 lık alırdım 420 lık artıc kafa tutuyor
bunun icue olmayan h150 modelini 4000 bin TL'ye sattım hocam . Siz piyasayı akakçeye göre mi belirliyorsunuzNormalde akakçe fiyat değişimine bakmadan indirim diye açılan postlara çok kızıyorum ama sen birde akakce linkini atarak yandığını iddia etmişsin hocam bu başka seviye.
Bir çılgınlık yaptım performax perfan 360k dan enermax 360 lığa geçtim arada pek fark yok en azından benim için ama globalde gerçekten çok övülüyor .Enermaxdan daha uyguna daha güçlü pompaya sahip bi model var. Enermaxdan daha iyi, 360mm kalınlığı da 27mm.
Corsair ürünleri her zaman pahalı, kalitesine bir şey dediğim yok ama araştırılırsa daha uyguna daha kaliteli ürünler bulmak mümkün . Bana göre de bu üründe özellikle beyaz renk arayanlar cazip onun dışında bir şey yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çılgınlık yaptım performax perfan 360k dan enermax 360 lığa geçtim arada pek fark yok en azından benim için ama globalde gerçekten çok övülüyor .