- Bütçe
- 4000
Thermalright Frozen Horizon 360 Beyaz ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Frozen Horizon 360 Beyaz ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frozen Horizon 360 Beyaz ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar öncelikle bu modeli tercih edecektim ama çok fazla kişiden pompasının gürültülü olduğu yanıtını aldım ve başka modellere yöneldim
BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-WW27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-WW27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-WW27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.768,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu üçünede baktım şuanlık sizin önerileriniz nelerdir sıvı soğutmayada bu kadar para çıkmak istemiyorum açıkcası. Zaten işlemcim düşük geleceğe yatırım olarak alıyorum bir yandanda. Benim için en önemli olan şey ses çünkü oyun oynarken kulaklık kullanmayacağım almayı düşündüğüm kasada biraz iyi değil o yüzden beni rahatsız etmesini istemiyorum. İşlemcim 7500f / kasa Zoko King
Son düzenleme: