Yanlış Bilgi Vermek :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
60hz ile 144hz milim farkı var.
240 ile 280'i hissedebilmek için kedi olman lazım.
0.5ms ile 1ms'i hissedebilen bana bi ulaşsın.
Haklısın dostum bu arada,forumun adaletsizliği.
Her mesaja rapor/uyarı puanı yazıyolar.
60 Hz ile 144 Hz arasında milim mi fark var?
Vah Vahap vah...

Moderasyon ekibine batan herhalde satış stratejisi dediğimdendir diye düşünüyorum ben fikrimin arkasindayim son kullaniciya gereksiz para verdirmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Moderasyon ekibi bendim. "Batan" şey neymiş güzelce açıklar mısın?

Moderasyon ekibi bendim. "Batan" şey neymiş güzelce açıklar mısın?
Fotoğraf attım oradaki yanlişlik nedir 60 hz ile 144 hz arasinda fark yok mudur o batmiş olamaz herhalde geriye ne kalıyor satış stratejisi kelimesi mantikli bir ceza değil.

Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyunlari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
240tan fazla fps almak için ya tarihöncesi oyun oynamak gerek ya minecraft ya da among us
rtx 3090 ile

240hz ile 2080 hz arasında fark yok.
Hadi yiyosa beni de banlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dur la 2080 arasında çok fark var
99999999999hz ile 144hz arasında fark yoktur
change my mind

Not : Şak diye uyarıyı basarsanız my mind will change

İyi niyet fazla suistimal edildi, normalde ceza alacağınız şeylerden 1 uyarı yiyip yırttığınız için mi bu konu açıp hesap sormaya kalkmak? Batıyor falan yazmış üsluba bak!

240tan fazla fps almak için ya tarihöncesi oyun oynamak gerek ya minecraft ya da among us
rtx 3090 ile
280 Hz alan adam hikayeli oyun oynamak için almaz zaten.
CS:GO gibi rekabetçi oyunlar için alır, ben bile 1660 Ti ile 300 FPS görüyorum.

Ben 60 Hz den 75 hz ye geçtim çok rahat hissettim. Arada 15 hz fark olmasına rağmen 40 hz fark rahatlıkla farkedilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,587
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri