Yanlış Bilgi Vermek :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Reaksiyon skoru
9,072
Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyunlari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.

Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyulari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
Mesajı ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?

Herkesin yaşadığı deneyim farklı diyebiliriz. Kimisi aradaki 40 hz farkı hiç hissetmez, kimisi de direkt farkı hisseder.
Ben de bir MediaMarkt mağazasında 240 ve 280 hz monitörleri karşılaştırmıştım, bence biraz da olsa fark var.
Ama ms konusunda haklısın diyebilirim, 0,5 ve 1ms arasındaki farkı herhangi bir insanın hissedebileceğini sanmıyorum.

Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyulari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
60hz ile 144hz milim farkı var.
240 ile 280'i hissedebilmek için kedi olman lazım.
0.5ms ile 1ms'i hissedebilen bana bi ulaşsın.
Haklısın dostum bu arada,forumun adaletsizliği.
Her mesaja rapor/uyarı puanı yazıyolar.

Herkes aynı deneyimlemez sizin fark edememeniz başkasının fark edemeyeceği anlamına gelmiyor.

05 ile 1Ms arasında bir fark yoktur. İkisi de yakın değerler verir biri 1.7 MPRT verirse biri 1.5 MPRT verir. Bu arada sorununuzu moderasyon ile paylaşın konu açarak değil.

Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyunlari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
Uyarı alman normal, evet 0.5 ms ile 1 ms arasında fark yok sayılır.
Fakat 240 Hz ile 280 Hz arasında bal gibi fark var.
Buna fark yok satış strateji dersen uyarıyı alırsın.

60hz ile 144hz milim farkı var.
240 ile 280'i hissedebilmek için kedi olman lazım.
0.5ms ile 1ms'i hissedebilen bana bi ulaşsın.
Haklısın dostum bu arada,forumun adaletsizliği.
Her mesaja rapor/uyarı puanı yazıyolar.
60 HZ 144HZ milim derken az hissedilir mi demek istediniz?

Herkes aynı deneyimlemez sizin fark edememeniz başkasının fark edemeyeceği anlamına gelmiyor.
Yalnız değerler yakın 240 ile 280 arasında fark rahat anlaşılamaz. Anlayan da öylesine der. Adam 144 fps alırken kötü oynuyorum diyip az vururken 300 alırken fazla vurması gibidir kısaca fark rahat anlaşılamaz. İkisi de çok yakın değerler.

Yalnız değerler yakın 240 ile 280 arasında fark rahat anlaşılamaz. Anlayan da öylesine der. Adam 144 fps alırken kötü oynuyorum diyip az vururken 300 alırken fazla vurması gibidir kısaca fark anlaşılamaz. İkisi de çok yakın değerler.
Yakın dediğiniz değerler 40hz,60hz ile 75hz arasında bulunan fark bile hissediliyorken bunun hissedilir olmaması imkansız.Çok yakın olduğu konusunda haklısınız 0.5ms 1ms arasında fark hissedilir mi bilemiyorum ama hz olarak bariz bir fark yok.

Moderasyon ekibine batan herhalde satış stratejisi dediğimdendir diye düşünüyorum ben fikrimin arkasindayim son kullaniciya gereksiz para verdirmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajı ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?
20201011_191943.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763