Hayırlı olsun benim bütçede 3000 ile 3500 arası bakıyorum bakalım.Annemi zorlayıp teknoking 2 almaya ikna ettim.
Hayırlı olsun benim bütçede 3000 ile 3500 arası bakıyorum bakalım.Annemi zorlayıp teknoking 2 almaya ikna ettim.
Sanada şimdiden hayırlı olsunHayırlı olsun benim bütçede 3000 ile 3500 arası bakıyorum bakalım.
bende aynı şekildeydim hatta para bankadaydı herşeyi hazırlamıştımGece bugün çıkacak zannedip heyecandan uyuyamadım çıkarmak zorunda değil ama bir hafta kadar önce sistem çıkacak deyip dünde gidip tarih paylasirsan insanlar sistem anlar ama bugünde gidip çekiliş yazdıysa bana göre ayıp etti yani siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben ayıp etti diye düşünüyorum tamam Abdullah abi PC çıkarmak zorunda değil bizim için bir şey yapmak zorunda bile değil ama böyle lanse etmesi yanlış geldi bana
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/ buyrun yapabilirseniz işlemciyi 1600 12nm kesinlikle öneririm piyasadan kalkmaya başladı çünkü çok güçlü ve 2600 ile aynı güçte 2600 den daha ucuz bir işlemci ama yapamıyorsanızda sistem kendi haliylede iyi alın derim ben şahsen yarın çekiliş olacak büyük ihtimalleHayırlı olsun benim bütçede 3000 ile 3500 arası bakıyorum bakalım.
Gittim teknoking 2 aldım dostum bu yapilandan sonra daha bekleyemem yanibende aynı şekildeydim hatta para bankadaydı herşeyi hazırlamıştım
Hayırlı olsun. Monitör hediyesi ile mi aldın?Gittim teknoking 2 aldım dostum bu yapilandan sonra daha bekleyemem yani
Yok dostum monitör hediyesine yetişemedim ekran kartı tutacağına bile yetişemedimHayırlı olsun. Monitör hediyesi ile mi aldın?
Olsun, sistem yine de çok fazla uygun.Yok dostum monitör hediyesine yetişemedim ekran kartı tutacağına bile yetişemedim